معاون وزیر کشور: کرمانشاه جزو سه استان بحرانی در حوزه اجتماعی است
دولت
93948

معاون وزیر و رییس سازمان امور اجتماعی کشور با اشاره به آسیبشناسی انجام شده در حوزه اجتماعی کرمانشاه گفت: متاسفانه این مطالعه و تحقیق نشان میدهد کرمانشاه جزو سه استان بحرانی در بحث آسیبهای اجتماعی است.
ایران آنلاین: سید محمد بطحایی روز سه شنبه در شورای آسیبهای اجتماعی استان کرمانشاه با حضور قائم پناه معاون اجرایی رییس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری افزود: شورای اجتماعی استان کرمانشاه ظرفیت خوبی برای بررسی آسیب های اجتماعی و هماهنگی، یکپارچه سازی و همسویی برنامه در حوزه اجتماعی دارد.
به گزارش ایرنا، معاون وزیر کشور با بیان اینکه اصلی ترین بحث در حوزه آسیب های اجتماعی که باید به آن پرداخته شود خودکشی است، ادامه داد: بهزیستی، دانشگاه علوم پزشکی و نهادهای مرتبط دیگر کرمانشاه لازم است در قالب یک پیشنهاد مشخص نهایتا تا چند هفته آینده و قبل از سفر رییس جمهور به استان آماده تا به ایشان ارائه شود.
بطحایی بیان کرد: برای رسیدن به اهداف خود باید از گفتن حرف های شعاری که ظاهری زیبا دارند اما نتیجه ای خاص برای مردم ندارد دوری کنیم؛ اگر در مورد مسائل جدی مانند اعتیاد و حاشیه نشینی در استان کرمانشاه صحبت میشود باید برنامه ای عملی و پروژه محور که میتواند این آسیب را کاهش دهد ارائه داد نه فقط به شعار بسنده کرد.
رییس سازمان امور اجتماعی کشور با بیان اینکه صرفا نمیتوان با طلب پول به جنگ آسیبهای اجتماعی رفت زیرا این مسیر قبلا امتحان شده و جواب نداده است، افزود: میلیاردها میلیارد پول به استان ها برای مبارزه با آسیب های اجتماعی تزریق شده اما همچنان از این آسیب ها گلایه وجود دارد.
وی گفت: هر ارگانی که آماده رویارویی و برطرف کردن آسیب های اجتماعی مانند حاشیه نشینی است باید برنامه های خود اعم از مدل، روش و بازه زمانی برای کاهش آسیب را اعلام کند؛ طی سالیان گذشته تجربه بسیار خوبی در این زمینه وجود داشته است که مسوولان استان کرمانشاه میتوانند از آنها برای کاهش هزینه استفاده کنند.
معاون وزیر و رییس سازمان امور اجتماعی کشور افزود: مجموعه شهرداری کرمانشاه میتواند یک پیشنهاد برای کنترل و کاهش مسائل حاشیه نشینی ظرف چند هفته آینده آماده کند تا برای بررسی در دستور کار سازمان امور اجتماعی کل کشور قرار گیرد.
نبود مرکز ماده ۱۶ برای معتادان زن، عیب بسیار بزرگی برای استان کرمانشاه است
بطحایی بیان کرد: در بحث ماده ۱۶ و طبق گزارشات پنج هزار معتاد متجاهر در سطح استان وجود دارند؛ ظرفیت اسمی کمپ ماده ۱۶ استان ۲۵۰ نفر است اما حدود ۴۰۰ معتاد متجاهر در این مرکز نگهداری میشود.
وی با بیان اینکه شهرداری کرمانشاه برای حل این مشکل باید تمام قد وارد گود شود ادامه داد: شهرداری، استانداری، سپاه و بسیج باید یک کنسرسیوم مشترک برای حل این مشکل تشکیل دهند؛ در این استان برای معتادان متجاهر زن مرکز ماده ۱۶ وجود ندارد و این مساله عیب بسیار بزرگی است.
به گزارش ایرنا؛ استان کرمانشاه بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت در سطح ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۰ روستا دارد؛ بر اساس آخرین آمار رسمی استان کرمانشاه ۹۸ هزار بیکار دارد که از این تعداد بیش از ۳۸ هزار نفر معادل ۳۹ درصد دانش آموختگان دانشگاهی هستند که به دلیل نداشتن مهارت کافی نتوانستند شغلی پیدا کنند؛ همچنین بر اساس آمارها حدود ۶۰ هزار نفر معتاد نیز در این استان وجود دارد.
به گفته مقامات و مسوولان از جمله معاون اجرایی رییس جمهور که هم اکنون در کرمانشاه حضور دارد این استان به سبب مسائل تاریخی همچون جنگ تحمیلی و اشغال بخشی از آن توسط دشمن متجاوز بعثی از روند توسعه کشور عقب ماند در حالیکه دارای مزیتهای نسبی زیاد در بخشهای مختلف است.
انتهای پیام/