مدیرعامل ایرنا:

چابهار دروازه راهبردی ایران به جهان

استان‌ها

94291
string(824) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"450","_w":"799.9999999999999","_y":"41.5","_x":"5.5796578734457956e-14","source":"\/news\/photo\/1404\/01\/28\/8aa1f9aa4eecea448a2d00afb0d28a71.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.6px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-2.23186e-14px) translateY(-8.3px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" چابهار دروازه راهبردی ایران به جهان

مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) گفت: چابهار دروازه‌ای راهبردی برای پیوند ایران با جهان است و می‌تواند نقش‌آفرینی کلیدی در آینده اقتصادی و جغرافیای سیاسی (ژئوپلتیکی) کشور ایفا کند.

ایران آنلاین: حسین جابری انصاری روز پنجشنبه در سفر به سیستان و بلوچستان و در نشست با مدیرکل بنادر و دریانوردی این استان در چابهار اظهار داشت: اگر پروژه‌های تعریف‌ شده برای توسعه چابهار و سواحل مکران به‌طور کامل اجرایی شود این منطقه به قطب اثرگذار در پیوند ایران با اقتصاد جهانی تبدیل می‌شود.

به گزارش ایرنا، وی افزود: چالش اصلی در مسیر توسعه، جزیره‌ای عمل‌ کردن دستگاه‌های اجرایی و نبود پیوند مؤثر میان حلقه‌های زنجیره‌ای داخلی و خارجی است که باید این قطعات منفصل به زنجیره‌ای منسجم و هدفمند تبدیل شوند تا کارکرد واقعی خود را در سطح ملی و فراملی نشان دهند.

مدیرعامل ایرنا با تأکید بر اهمیت خروج مسائل توسعه‌ای از بروکراسی اداری فرسوده و مجادله‌های سیاسی بی‌نتیجه، تصریح کرد: بسیاری از فرصت‌های کشور به‌دلیل نگاه‌های سیاسی کوتاه‌مدت و نبود انسجام از بین رفته‌اند.

جابری انصاری خاطرنشان کرد: چابهار و سواحل مکران می‌توانند موتور محرک جهش اقتصادی کشور باشند مشروط بر آنکه با نگاه ملی، جامع و راهبردی به آن پرداخته شود.

مدیرعامل ایرنا با اشاره به مأموریت این خبرگزاری به‌عنوان رسانه رسمی جمهوری اسلامی گفت: ایرنا تلاش دارد از آفت «تهران‌زدگی» و «سیاست‌زدگی مفرط» فاصله بگیرد و تصویر جامع‌تری از ظرفیت‌های سراسر کشور ارائه دهد، ایران فقط تهران نیست و مسائل کشور تنها به حوزه سیاست محدود نمی‌شود.

جابری انصاری ادامه داد: در حدود هفت ماه از آغاز مسئولیتم، این یازدهمین استانی است که به آن سفر کرده‌ام تا به‌صورت میدانی با ظرفیت‌ها آشنا شوم و مجموعه خبرگزاری را برای بازنمایی واقعیت‌های مناطق مختلف کشور بسیج کنیم.

مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی تأکید کرد: رسالت ما در ایرنا، تصویرسازی واقع‌بینانه و هدفمند از تحولات کشور است و واقعیت‌ها را افرادی چون فعالان میدانی حوزه‌های توسعه‌ای در سراسر کشور می‌سازند، ما نیز وظیفه داریم این واقعیت‌ها را به‌درستی در داخل کشور و سطح بین‌المللی بازتاب دهیم.

جابری انصاری اظهار داشت: ما در خبرگزاری جمهوری اسلامی به‌عنوان پل ارتباطی میان دولت و مردم، وظیفه داریم اقدامات توسعه‌ای را با شفافیت، دقت و مسوولیت اطلاع‌رسانی کنیم زیرا مردم حق دارند بدانند که در مناطق کمتر برخوردار چه تحولاتی در حال وقوع است.

مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی در ادامه سفرهای استانی خود با هدف بررسی مسائل و مشکلات مراکز ایرنا و دیدار و گفت و گو با مقام‌های استانی، سه‌شنبه (۲۶ فروردین) به سیستان و بلوچستان سفر کرد.

جابری انصاری در نخستین روز سفر خود با نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۸ زرهی و ارشد آجا در این استان و خبرنگاران شاغل، بازنشسته و پیشکسوتان ایرنا، دیدار و دفتر ایرنا در منطقه سیستان را افتتاح کرد.

وی دیروز (چهارشنبه) در دومین روز سفر خود پس از بازدید از موزه منطقه ای جنوب شرق کشور به شهرستان چابهار، سفر و از شهرک پتروشیمی توسعه نگین مکران، فولاد مکران، بندر شهید بهشتی و بندر شهید کلانتری بازدید کرد.

بازدید از برخی از طرح‌های شیلات و نشست با مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان از جمله برنامه‌های سفر جابری انصاری در روز پنجشنبه در چابهار بود.

سیستان و بلوچستان به‌عنوان دومین استان پهناور ایران در جنوب شرقی کشور واقع است؛ این استان دارای بیش از سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در ۲۶ شهرستان است.


انتهای پیام/
منبع: ایرنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها