مدیرعامل راه‌آهن اعلام کرد

هدف‌گذاری ترانزیت ۸ میلیون تن بار در سال‌جاری

بازار

94709
string(841) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"670","_w":"1191.111111111111","_y":"28.082864981930275","_x":"1.4760266085601321","source":"\/news\/photo\/1404\/01\/31\/fb643a3b59e3b086284b6cb776e6df79.jpg","_pr_css":"display: block; width: 161.194px; height: 107.463px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-0.198272px) translateY(-3.77233px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" هدف‌گذاری ترانزیت ۸ میلیون تن بار در سال‌جاری

مدیرعامل راه آهن با اشاره به اینکه برای امسال ترانزیت هشت میلیون تن بار را هدف گذاری کردیم، گفت:از طریق استفاده از فاینانس برخی کشورها مقدمات تامین واگن و لکوموتیو فراهم شده و تا دو ماه آینده رونمایی از قرارداد بزرگ لکوموتیو را خواهیم داشت‌.

ایران آنلاینجبارعلی ذاکری در مراسم سرمایه‌گذاری در صنعت حمل‌ونقل کشور با بیان اینکه حوزه حمل‌ونقل ریلی و بار باید سرمایه‌گذاری‌های بلند مدتی انجام دهد و به اهداف برنامه‌ریزی شده برسد، گفت: یکی از رویکردهای کلان راه‌آهن را توسعه ترانزیت ریل پایه گذاشتیم. سال قبل میزان حمل‌ونقل بین المللی از قبیل صادرات، واردات و ترانزیت را به پنج میلیون تن رساندیم و امسال برنامه داریم این میزان بار را به هشت میلیون تن برسانیم.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: ترانزیت در کشور دستاورد است و باید با کریدورهای شمالی - جنوبی و شرقی - غربی میزان ترانزیت  را به ۴۰ میلیون تن برسانیم.

مدیرعامل راه آهن تصریح کرد: ترانزیت را با همین شبکه موجود می‌توان تا ۱۵ میلیون تن بالا برد به همین دلیل هشت میلیون تن را امسال در برنامه داریم. البته حتما باید دیپلماسی ریلی با جدیت دنبال شود. وزارت امور خارجه نیز باید در این زمینه فعال شوند و حقله‌های مفقوده برای اتصال به کشورهای دیگر نیز باید تکمیل شود.

وی افزود: دومین رویکرد راه‌آهن در دولت چهاردهم تعامل سازنده با ذینفعان حوزه ریلی و حضور فعالانه آنها در تدوین آیین‌ها و تصمیم‌گیری‌ها است.

ذاکری در ادامه گفت: سومین رویکرد اجرای قطارهای کامل در کشور است. سال گذشته قطارهای برنامه‌ای باری را برنامه‌ریزی کردیم و هر هفته ۵۰۰ قطار برنامه‌ای باری داریم که با رفع مشکلات موجود ماه به ماه آن را افزایش خواهیم داد.

وی بیان کرد: در برنامه هفتم ۵۵۰ دستگاه لکوموتیو، ۳۰۰ واگن مسافری و  ۳۰۰۰ واگن باری پیش‌بینی شده که از طریق استفاده از فاینانس برخی کشورها مقدمات را فراهم کردیم و تا دوماه آینده رونمایی از قرارداد بزرگ لکوموتیو را خواهیم داشت‌ و ۳۰ درصد تعهدات برنامه تا سال آینده پیش خواهد رفت.

مدیرعامل راه‌آهن در پایان با اشاره به اهمیت صنعت ریلی در کشور گفت: بهترین محل برای صرفه جویی سوخت استفاده از حمل‌ونقل ریلی است. همچنین اگر شیفت تو ریل داشته باشیم تلفات جاده‌ای به شدت کاهش می‌یابد. از طرفی باید تعاملات بیشتری بین ما و وزارت امور اقتصادی و دارایی برای تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری صورت گیرد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار بازار