پس از حادثه در دبیرستان دخترانه شهرستان ملکشاهی؛

۳ دانش‌آموز خاطی بخشیده شدند

جامعه

95473
string(768) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"675","_w":"1200","_y":"125","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1404\/02\/06\/7b1d4dba83171919b2752c2719bc5928.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.667px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-16.6667px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" ۳ دانش‌آموز خاطی بخشیده شدند

سه دانش‌آموز که باعث مسمومیت معلمان خود در شهرستان ملکشاهی شده بودند با ابراز پشیمانی از این اتفاق، خواهان بخشش خود شدند.

ایران آنلاین: روز پنج‌شنبه گذشته مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام به همراه مسئولان شهرستانی از معلمانی که مسموم شده بودند دیدار و از آنان دلجویی کردند. این حادثه پس از شیطنت تعدادی از دانش‌آموزان با ریختن ماده‌ای نامشخص در چای معلمان رخ داده بود. در این ملاقات، دانش‌آموزان و اولیای آنان از این اقدام ابراز پشیمانی و تأسف کرده و معلمان نیز با پذیرش عذرخواهی آنان، با روحیه‌ای بالا، بار دیگر عشق و تعهد خود به حرفه معلمی را به نمایش گذاشتند.

معلمان در اقدامی نمادین، درس گذشت و بخشش را برای شاگردان خود تدریس کردند. علی درویشی، مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام، در این دیدار با تقدیر از رفتار معلمان در برخورد با این حادثه، دانش‌آموزان را سرمایه اجتماعی معلمان دانست و تأکید کرد که رفتار معلمان در این حادثه، نشان‌دهنده نگاه تربیتی و معلمانه آنان است که همواره در راستای رشد اخلاقی و تربیتی فراگیران است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها