اکران فیلم صدرعاملی در جشنواره ۱۰۰؛ آثار کوتاه بازاریابی میشوند
هنر
96108

نشست خبری چهاردهمین جشنواره فیلم ۱۰۰ با حضور دبیر جشنواره در سازمان سینمایی سوره برگزار شد.
ایران آنلاین: نشست خبری چهاردهمین جشنواره فیلم ۱۰۰ صبح امروز ۹ اردیبهشت با حضور یوسف منصوری دبیر جشنواره در سازمان سینمایی سوره برگزار شد.
به گزارش مهر، در ابتدا دانیال فرخ مدیر هنری جشنواره درباره طراحی هویت بصری جدید این رویداد توضیح داد: ابتدا سعی کردیم از نظر فرم و محتوا با موضوع خود جشنواره همراه باشیم و هویت بصری کوتاه و موجزی طراحی کردیم. در ادامه راه، انتخاب رنگ، فرم و … این رویکرد مهمترین مساله ما بود. در طراحی پوستر جشنواره نیز سعی کردیم یک نگاتیو کوتاه متناسب با موضوع جشنواره را انتخاب کنیم و همچنین از رنگهای زیادی در پوستر استفاده نکردیم.
الهه طهیی مدیر بخش بین الملل جشنواره درباره بخش بینالملل گفت: ما در بخش بینالملل حدوداً اوایل دی کار را آغاز کردیم. امسال نسبت به ۲ سال گذشته با حدود ۳ هزار و ۱۸ فیلم مواجه شدیم و درنهایت به ۱۹۲ فیلم از ۱۳۷ کشور رسیدیم. بیشترین کشوری که فیلم ثبت نام کرده بود کشور هند بود. فیلمهای جشنواره در ۲ بخش کرامت انسانی و فلسطین آزاد به دبیرخانه ارسال شدند. فیلمها امسال از کیفیت بالایی برخوردار بودند و انتخاب ما بسیار سخت بود.
فاطمه نبوی مدیر اجرایی جشنواره نیز مطرح کرد: در مجموع ۵۱۴۳ اثر در همه بخشها برای ما ارسال شدند که در این میان ۶۲۷ اثر مربوط به بخش فلسطین آزاد بود.
در ادامه نشست منصوری بیان کرد: از زمان اعلام فراخوان استقبال فیلمسازان بیش از تصور ما بود. از این جهت بار مسئولیت دوستان من در دبیرخانه جشنواره فیلم ۱۰۰ چندبرابر شده است.
وی عنوان کرد: در جشنواره اسلواکی ما روز ویژه سینمای ایران را داشتیم و ۲۲ اثر که دور گذشته در جشنواره فیلم ۱۰۰ حضور داشتند در آن رویداد به نمایش گذاشته شد. حتی در آن روز پذیرایی جشنواره نیز مخصوص غذاهای ایرانی بود. امسال سعی داریم شورایی تشکیل دهیم تا بازاریابی آثار جشنواره را انجام دهند و فارغ از پخش بینالملل در حوزه بازاریابی آثار نیز فعالیت کنیم.
دبیر جشنواره گفت: ما ۱۶، ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت آثار را در پردیس سینمایی ملت اکران میکنیم. تلاش ما این است فراتر از پخش فیلم فعالیت کنیم درنتیجه کنار اکران آثار جشنواره، پکیجی را برای مخاطبان طراحی کردیم تا در آن هرروز مجموعهای از فیلمهای کوتاه و مستند مطرح را به نمایش بگذاریم. همچنین فیلمهای داستانی بلندی که در جشنواره فجر مورد توجه قرار گرفتند با حضور عوامل اکران و نقد و بررسی میشوند. سعی داریم هر روز کارگاههای آموزشی برای مخاطبان برگزار کنیم.
منصوری درباره حمایت از آثار عنوان کرد: تمرکز ما برای حمایت از آثار روی فیلمهای ایرانی است و تمام آثار هنرمندان ایرانی در بخش داخلی و بینالملل مورد بررسی قرار میگیرند.
دبیر جشنواره درباره نمادین نبودن بخش فلسطین آزاد گفت: روزی که قرار شد بخش فلسطین به جشنواره فیلم ۱۰۰ اضافه شود تمام تلاش ما این بود که این بخش صرفاً به صورت نمادین نباشد. ما برای ترغیب هنرمندان برای ساختن اثر در این بخش تصمیم گرفتیم که زمان آثار را بیشتر از ۱۰۰ ثانیه قرار دهیم. همچنین جایزه بخش فلسطین را جایزه ویژهای قرار دادیم. در زمان جشنواره نمایشگاه ویژهای برای فلسطین برگزار خواهیم کرد و جالب است بدانید که ۲۲ اثر داخل خود غزه ساخته و برای ما ارسال شده است. باکس آثار جشنواره نیز ترکیبی از بخش ملی، بینالملل و بخش فلسطین آزاد است و این بخشها در باکسهای جداگانه اکران نمیشوند.
وی درباره سه فیلم بلند جشنواره توضیح داد: فیلم «زیبا صدایم کن» با حضور آقای صدرعاملی و سایر عوامل در جشنواره اکران و نقد میشود. همچنین فیلم «ناتور دشت» و فیلم «بچه مردم» نیز دیگر آثار هستند.
منصوری درباره بلیت فروشی جشنواره نیز عنوان کرد: حضور در جشنواره برای عموم مردم آزاد است اما کارگاهها، نشستها و اکران ۳ فیلم بلند مخصوص کسانی است که در جشنواره شرکت کردهاند.
وی در پایان درباره انتخاب پردیس ملت برای خانه جشنواره گفت: ابتدا قرار بود که در پردیس سینمایی چارسو جشنواره را برگزار کنیم اما طبقه بالای چارسو اکنون کاملاً تجاری شده و بعید است دیگر جشنوارهای در این مکان برگزار شود.
انتهای پیام/