سخنگوی آموزش و پرورش خبر داد؛
جذب ۳۲ هزار دانشجو معلم در آغاز سال تحصیلی جدید
جامعه
96117

علی فرهادی گفت: در سالهای گذشته با کمبود نیرو مواجه بودیم، اما امسال برنامهریزی شده تا ۳۲ هزار دانشجو معلم از طریق دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی در آغاز سال تحصیلی جذب شود.
ایران آنلاین: نشست خبری سخنگوی آموزش و پرورش ظهر امروز با موضوع هفته معلم در مدرسه حضرت معصومه برگزار شد. علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در ابتدای این نشست با اشاره آمار معلمان نمونه گفت: قریب به ۵۹۳ هزار نفر در فرایند انتخاب معلم نمونه شرکت کردند. میزان مشارکت معلمان از اینکه میتوانند در یک فرایند حرفهای حضور پیدا کنند، قابل توجه است. در نهایت ۱۵ معلم در سطح کشوری انتخاب خواهند شد.
او افزود: بیش از هزار مدرسه در سطح کشور داریم که کمتر از ۵ نفر دانش آموز دارند اما معلمان زیادی هستند که مسیرهای طولانی را طی میکنند تا به این مدارس برسند، از این رو قدردانی از همه آنها لازم است.
فرهادی با اشاره به چالش کمبود نیرو در آموزش و پرورش گفت: در سالهای گذشته با کمبود نیرو مواجه بودیم اما امسال برنامهریزی شده تا ۳۲ هزار دانشجو معلم از طریق دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی به عنوان همکار جدید در آغاز سال تحصیلی همراه ما باشند. یکی از برجستهترین روشهای انتخاب معلم دانشگاه شهید رجایی و دانشگاه فرهنگیان است زیرا انتخاب آنها به صورت اصولی انجام میشود. همچنین برنامهریزی شده که ۳۰ هزار نفر از طریق ماده ۲۸ برای دبیری، هنرآموزی و... جذب آموزش و پرورش شوند.
او درباره تفاوت آزمون استخدامی امسال با سالهای گذشته گفت: امسال وزن آزمون کتبی نسبت به آزمون شفاهی در آزمون استخدامی بیشتر خواهد بود از این رو آزمون کتبی اهمیت بیشتری خواهد داشت.
فرهادی درباره افزایش نمره دانش آموزان کشور گفت: نمره آزمون نهایی دانشآموزان در سال تحصیلی ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲، ۵۵ صدم درصد افزایش پیدا کرد. امسال هیچ استانی کاهش میانگین نمره نسبت به سال ۱۴۰۲ نداشته است و بیشترین افزایش نمره با کسب یک نمره بیشتر مربوط به استان یزد است.
فرهادی با اشاره به برنامهریزی برای کاهش آسیبهای اجتماعی در مدارس گفت: مراقبت از دانش آموزان در برابر آسیبهای اجتماعی یکی از موارد مطرح شده در معاونت پرورشی است و نباید از آن غافل شد. اگر دانش آموزان ما در برابر آسیبهای اجتماعی تجهیز نشوند حتماً آسیب میبینند لذا سامانه نماد برای همین امر طراحی شد. افزایش تعداد مشاوران در مدرسه، افزایش مهارت معلمان در مواجهه با دانش آموز آسیب دیده، استفاده از ظرفیت تربیت بدنی از جمله اقدامات برای کاهش آسیبهای اجتماعی در مدارس است.
سخنگوی آموزش و پرورش درباره آخرین آمار رتبه بندی معلمان گفت: در حال حاضر ما هیچ معلمی بدون رتبهبندی نداریم و تمام اعتراضات رتبهبندی که عنوان شده بود تا پیش از پایان سال ۱۴۰۳ بررسی و انجام شد. اکنون فرایند روتربندی در مسیر عادی خود قرار دارد.
فرهادی در توضیح واریز حقوق معلمان گفت: ۴۴/۲ درصد از حقوق بگیران دولت در آموزش و پرورش قرار دارند از این رو واریز حقوق آنها در اسرع وقت و با سرعت یکی از اهداف بوده است.
انتهای پیام/