نماینده مجلس:

زمان استیضاح وزیر راه نیست/ دولت و مجلس باید با تعامل مسائل را حل کنند

سیاست

96732
زمان استیضاح وزیر راه نیست/ دولت و مجلس باید با تعامل مسائل را حل کنند

نماینده مردم شوشتر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استیضاح باید آخرین راه‌حل باشد، نه نخستین گزینه، گفت: شرایط اقتصادی کشور به گونه‌ای است که وزیر راه و شهرسازی به‌دلیل کمبود منابع مالی، در اجرای برخی پروژه‌ها با محدودیت‌های متعددی مواجه است.

ایران آنلاین: سید محمد سادات ابراهیمی با اشاره به کمبود اعتبارات عمرانی و مشکلات موجود در خصوص راه‌های شریانی و جاده‌های روستایی حوزه انتخابیه‌اش، تاکید کرد: با وجود چالش‌های موجود، استیضاح وزیر راه و شهرسازی راه حل برون رفت از مشکلات نیست.

به گزارش ایرنا، وی با تاکید بر اینکه بهتر است به جای فشار سیاسی، همراهی و درک متقابل انجام شود. افزود: با توجه به اینکه مجلس به‌تازگی به یکی از وزرای کابینه رأی اعتماد نداده است، ادامه این روند نمی‌تواند پیام مناسبی درخصوص تعامل مجلس با دولت باشد و بهتر است مشکلات از طریق گفت‌وگوهای تخصصی و کارشناسی میان مجلس و دولت پیگیری شود.

نماینده شوشتر در مجلس همچنین با اشاره به عملکرد وزیر راه و شهرسازی در حادثه بندر شهید رجایی، گفت: حضور فوری وزیر در محل حادثه، اقدامی مثبت بود که هم به آرامش مردم کمک کرد و هم موجب دریافت اطلاعات دقیق و میدانی برای مدیریت بحران کلان در کشور شد.

وی در پایان با اشاره به اینکه نهادها و وزارتخانه‌های دیگری نیز در مدیریت حادثه بندر شهید رجایی نقش داشته‌اند، ادامه‌داد: در حالی که برخی از مشکلات به عملکرد بخش‌های خصوصی و دیگر وزارتخانه‌ها بازمی‌گردد، نباید فقط وزارت راه و شهرسازی را هدف حمله قرار داد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست