معاون اول رئیس جمهور:

اجازه نمی‌دهیم موانعی بر سر راه تولیدکنندگان ایجاد شود

دولت

98359
اجازه نمی‌دهیم موانعی بر سر راه تولیدکنندگان ایجاد شود

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: وظیفه دولت برداشتن موانع است اما به زبان صنعتگران وظیفه دولت این است که مانع جدید نگذارد و در دولت وفاق ملی اجازه نمی‌دهیم موانعی بر سر راه تولید کنندگان ایجاد شود.

ایران آنلاین: محمدرضا عارف ظهر امروز (دوشنبه) و در ادامه سفر به استان آذربایجان شرقی در آیین راه‌اندازی فاز یک کارخانه کشت و صنعت دشت میوه آذربایجان با بیان اینکه تجربه گذشته نشان داده به دلیل اینکه دولت امور اجرایی را بر عهده دارد، ظرفیت رشد با عوامل دولتی سقفی محدود اما با مردم سقف نامحدود دارد، گفت: تجربه انقلاب اسلامی بیانگر آن است که هر جا مردم ورود پیدا کردند ظرفیت‌ها نامحدود شد و به اهداف خود کاملاً‌ رسیدیم و این نگاه همان راهبرد دولت چهاردهم است.

به گزارش ایرنا، عارف افزود: وظیفه دولت برداشتن موانع است اما به زبان صنعتگران وظیفه دولت این است که مانع جدید نگذارد و در دولت وفاق ملی اجازه نمی‌دهیم موانعی بر سر راه تولید کنندگان ایجاد شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه با پیش فرض اعتماد به مردم و قانون دولت باید تسهیل‌گر و نه مچ‌گیر باشد،اظهار کرد:‌ اگر قانون با فرض تسهیل‌گری نوشتیم موانع نیز از بین می‌رود و نگاه دولت این است که مشکلات را تخصصی و ویژه و هم به طور عام رفع کند.

عارف با اشاره به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری به نام«سرمایه گذاری برای تولید» تصریح کرد: تولید یعنی استقلال کشور و نباید به کالاها وابستگی داشته باشیم و در فضای تحریمی مطمئن هستیم کسانی که دم از آزادی، دموکراسی و حقوق بشر می‌زنند، محصولات مورد نیاز را در اختیار ما قرار نمی‌دهند که تجربه بارز آن وضعیت غزه است که حداقل مایحتاج زندگی اولیه انسان را دریغ می‌کنند و هیچ صدایی از نهادهای حقوق بشری بیرون نمی‌آید.

معاون اول رئیس‌جمهور اضافه کرد: شعار خودکفایی و خود اتکایی را در صنعت و کشاورزی با وجود کمبودهای آب و کاهش نزولات آسمانی دنبال می‌کنیم.

عارف با تاکید بر اینکه تولید را برای اشتغال، ‌تأمین مایحتاج مردم و افزایش ثروت می‌خواهیم، بیان کرد: منظور از تولید، در حوزه تمدنی مشترک است که جمعیت ۳۰۰ میلیون نفری با اشتراکات فراوان فرهنگی، ‌تاریخی و تمدنی داریم.

وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری همواره به اقتصاد در نامگذاری سال‌ها اولویت دادند و شعار دولت چهاردهم اقتصاد و توجه به معیشت مردم است و در هر اقدام اصلاحی و ترمیمی اقتصادی باید معیشت مردم درنظر گرفته شود و آسیبی به آن وارد نشود و هر برنامه اقتصادی باید پیوست معیشتی داشته باشد.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به راهبرد کشاورزی و تولید کالاهای راهبردی در این حوزه برای تأمین نیازهای داخلی در تمامی برنامه‌های توسعه، گفت: در برخی از ساها به بیش از ۱۲۰ میلیون تولید تن محصولات کشاورزی رسیدیم و البته ضایعات محصولات باغی و کشاورزی مسئله‌ای جدی بود و در کنار آن نیز واسطه‌ها به سهم متعارف و منطقی راضی نیستند و همیشه در زنجیره مزرعه تا منزل و یا تولید تا سفره حلقه‌های معیوبی داشتیم و به دلیل منافع کوتاه‌مدت اجازه نمی‌دادند صنایع تبدیلی جایگاه خود را پیدا کنند.

عارف همچنین به ضایعات و یا فروش محصولات باغی توسطه دلالان و واسطه‌ها با قیمت‌های نامتعارف در منطقه شمال غرب کشور اشاره و تاکید کرد: همواره نگاه و راهبرد دولت‌ها تقویت و ایجاد صنایع تبدیلی بوده است که علاوه بر اشتغال زایی نیازهای کشور را رفع می‌کند و از راهبردهای ارتقاء سطح زندگی اقشار مردم به ویژه بخش محروم حمایت از صنایع تبدیلی است.

وی با تاکید بر چاره اندیشی و ضرورت اتخاذ اقدامات لازم در حوزه تنش آبی به‌عنوان یکی از چالش‌های کشور، گفت: بخش مصرف را می‌توانیم با همکاری مردم ساماندهی کنیم و در بخش تامین آب دولت موظف است از محل‌های مورد نظر آب مورد نیاز را با طرح‌های آبرسانی و انتقال آب ایجاد کند.

معاون اول رئیس‌جمهور اضافه کرد: در استان آذربایجان شرقی برای رفع تنش آبی با انتقال آب از رود ارس با حجم ۱۸۰ میلیون متر مکعب شهرهای تبریز، جلفا، ‌ مرند، شبستر و روستاهای اطراف تحت پوشش قرار می‌گیرند و دولت کاملا آمادگی دارد مشکلات اصلی طرح آبرسانی رود ارس را برطرف کند و پیمانکاران این طرح قول دادند تا یکسال زودتر این طرح بزرگ به مرحله بهره‌برداری برسد.

عارف در ابتدای سخنان خود راه اندازی فاز یک کارخانه کشت و صنعت دشت آذربایجان را در راستای سند چشم انداز، برنامه هفتم، ‌ سیاست‌های کلی نظام و نامگذاری سال جاری برشمرد و گفت: با راه‌اندازی فاز اول کارخانه کشت و صنعت دشت میوه آذربایجان یکی از طرح‌های حیاتی برای منطقه به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه برای اعتلای اقتصادی کشور، رشد ۸ درصدی دیده شده است، گفت: رشد ۸ درصد به معنای سرمایه‌گذاری در بخش تولید است.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه تولید مقدس‌ترین و ارزشمندترین مسیر بکارگیری سرمایه است، گفت: تولید به معنای پاسخ به مطالبات معیشتی، نجات، رشد و اعتلای مردم است و باید در انتهای برنامه هفتم توسعه به رشد ۸ درصد برای تحقق شاخص‌های مختلف برسیم.

گفتنی است، فاز یک کارخانه کشت وصنعت دشت میوه آذربایجان با اشتغالزایی مستقیم ۳۰۰ نفری و هزار نفری غیر مستقیم و با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی با حضور معاون اول رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید.

به گزارش ایرنا، «محمدرضا عارف» معاون اول رئیس جمهور امروز با استقبال رسمی استاندار آذربایجان شرقی برای سفری ۲ روزه وارد فرودگاه بین المللی شهید مدنی (ره) تبریز شد.

آذربایجان شرقی هفته پیش نیز از معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور میزبانی کرد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت