معاون رییسجمهور:
همبستگی ملی ضامن کشور و دولت پزشکیان یک فرصت برای ایران است
دولت
98692

معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور معتقد است که دولت دکتر پزشکیان یک فرصت برای توسعه ایران است و نکته اتکای این فرصت هم همبستگی ملی است.
ایران آنلاین: عبدالکریم حسین زاده سه شنبه شب در شورای اداری سرپل ذهاب افزود: شدیدا نیاز داریم این همبستگی شکل گیرد و ضامن ایران در مخاطرات باشد.
به گزارش ایرنا، حسین زاده با یادآوری تنوع قومی و مذهبی در کرمانشاه گفت که امروز مردمان یارسان و کردهای سنی و شیعه در برنامه ها حضور یافتند و دیدار داشتیم؛ شهرستان سرپل ذهاب دارای تنوع فرهنگی - اجتماعی بسیار خوبی است و در دوران جنگ تحمیلی هم این تنوع آنچه در توان داشت برای کشور، حفظ میهن و ادامه ماندگاری ایران و تضمین رفاه و زیست مسالمت آمیز گذاشت.
وی خطاب به مسوولان و نمایندگان اقشار مختلف سرپل ذهاب اظهار کرد: بعنوان عضو کوچک دولت وفاق از همه شما بازهم میخواهم در راستای تحکیم هویت و انسجام ملی تلاش واقعی داشته باشید و البته در این راه باید شکاف بین مردم، دولت و حکومت به کمترین میزان برسد.
معاون رییس جمهور گفت: از مسوولان دولتی میخواهم که با تمام وجود در راستای تحکیم هویت ملی و اعتماد مردم تلاش کنند.
او با بر تأکید بر اهمیت صداقت، درستکاری، رفتار اخلاقی و رضایتمندی مردم گفت که دولت باید جامعه را همدل و همپای هم نگه دارد تا از آسیب و شکاف جلوگیری شود.
وی همچنین بر نقش ارکان دولت در شهرستانها و استانها در این مسیر و ضرورت شفافیت و صداقت در تعاملات با مردم تأکید کرد و افزود: مخصوصا در سفرهای استانی همچنان که باید واقعیتهای موجود را به مردم اطلاعرسانی کرد؛ از ایجاد ناامیدی هم باید جلوگیری شود.
او در ادامه با اشاره به اهمیت برنامهریزی بر اساس امکانات و ظرفیتهای موجود هر منطقه اظهار کرد: باید از ظرفیتهای گردشگری، مرزهای مشترک و منابع طبیعی کرمانشاه بهرهبرداری مناسب صورت گیرد.
وی ادامه داد: بدون مشارکت و همبستگی ملی هیچ اقدام مؤثری نتیجه نخواهد داد و نمونههایی از مشکلات ناشی از نبود مشارکت را می توان در تخریب زیرساختها و کاهش اعتماد عمومی جستجو کرد.
حسین زاده همچنین بر اهمیت بازسازی و احیای ظرفیتهای اقتصادی و فرهنگی استانها از جمله بازارچههای مرزی و فعالیتهای اقتصادی در مسیر جاده ابریشم تأکید کرد و پیگیری این موضوعات برای کرمانشاه را در سطح دولت مرکزی و عراق ضروری دانست.
او با انتقاد از بینظمی و نظارت ناکافی در اعطای تسهیلات دولتی و بانکی و با تاکید بر ضرورت مدیریت صحیح و بهرهبرداری مؤثر از منابع محلی تأکید کرد که بیتوجهی در این حوزهها منجر به بیکاری، فقر و نارضایتی عمومی میشود.
میرحسین رحیمی سرپرست فرمانداری سرپلذهاب نیز در این جلسه با یادآوری مزیت های نسبی و همچنین مشکلات شهرستان بویژه ضعف زیرساختها که عمدتا ناشی از درگیری مستقیم با دشمن بعثی طی هشت سال دفاع مقدس و زلزله مهیب و مخرب ۷.۳ ریشتری سال ۱۳۹۶ بوده است توجه بیش از پیش به حوزه آب، کشاورزی، آموزش، اشتغال، عمران روستایی، بازارچه مرزی و بخشودگی وامهای بازسازی زلزله را خواستار شد.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه افزون بر ۹۰ هزار نفر جمعیت دارد و در دوران دفاع مقدس عملیاتهای مختلفی همچون آزادسازی بازی دراز و شهادت خلبان شهید شیرودی را به خود دیده است.
انتهای پیام/