
وزارت خارجه پاکستان به دنبال تنشآفرینیهای اخیر واشنگتن در منطقه با تجاوز به نقاطی در خاک ایران، اعلام کرد: متعهد به حمایت از دستیابی به صلح و ثبات پایدار در منطقه هستیم.

نخستین روز مذاکرات میان رژیم صهیونیستی و نمایندگان دولت لبنان در واشنگتن بدون دستیابی به هیچ پیشرفتی به پایان رسید، زیرا اختلافات عمیق بر سر دامنه و زمانبندی خروج نیروهای صهیونیست از لبنان، فضای مذاکرات را متشنج کرد.

وزیر خارجه روسیه در سخنانی با اعلام حمایت مسکو از «تأسیس کشور مستقل فلسطین»، در خصوص تهران گفت: آماده ایم به دستیابی به یک توافق جامع و بلندمدت میان ایران و آمریکا کمک کنیم.

سیانان به نقل از یک دیپلمات مطلع مدعی شد : مذاکرهکنندگان قطری با هماهنگی امریکا هنوز در تهران هستند تا اطمینان حاصل کنند که مذاکرات در مسیر خود باقی میماند

بهای جهانی طلا در پی واکنش رئیس جمهوری آمریکا به پاسخ ایران به پیشنهاد ایالات متحده برای مذاکرات، کاهش یافت.

اسماعیل بقایی؛ سخنگوی وزارت امور خارجه با انتشار پیامی به زبان انگلیسی در شبکه ایکس نوشت: مذاکره، هیچ نسبتی با تحمیل و تهدید ندارد.

رئیس دفتر حافظ منافع ایران در مصر گفت: راهبرد ایران همواره بر مذاکره و حل و فصل دیپلماتیک مسائل استوار بوده و همواره تلاش کرده پنجره دیپلماسی باز بماند، اما تجربه تلخ گذشته، بهویژه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و جنگ ۴۰ روزه تحمیلی اخیر، نشان داد که آمریکاییها هیچگاه خواهان مذاکره و توافق واقعی نبوده و در پوشش گفتوگو به جمهوری اسلامی ایران تجاوز کردهاند.

اسماعیل بقایی؛ سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به درخواست اسلام آباد برای تمدید آتش بس تأکید کرد: آماده دفاع دربرابر هرگونه تهدید و شرارت هستیم.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان گمانهزنیهای اخیر رسانهای درباره لغو برنامه سفر معاون رئیس جمهور آمریکا به اسلامآباد برای به اصطلاح مذاکرات با ایران را بی اساس دانست و تاکید کرد: اظهارات نادرست نسبت داده شده به منابع رسمی خیالی است و از مطبوعات می خواهیم که درک بهتری از حساسیت اوضاع منطقه و مسئولیت پذیری داشته باشند.

دور دوم مذاکرات صلح اوکراین در برلین با حضور مقامات ارشد آمریکا، اوکراینی و اروپایی آغاز شد.

نهاد ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد که «اردوغان» و رئیس امارات در تماسی تلفنی پیرامون مذاکرات صلح میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان رایزنی کردند.