
قیمت طلا و سکه در بازار داخلی با روندی افزایشی همراه شد و همزمان نرخ حواله دلار در مرکز مبادله ارز و طلا به ۱۴۸ هزار و ۱۷۹ تومان رسید.

نیمسکه و ربعسکه گران شدند، اما سکه امامی درجا زد.

درحالیکه قیمت سکه طرح جدید در معاملات دیروز به ۲۰۴ میلیون تومان رسیده بود، امروز نیز روند افزایشی را با سرعتی کمتر طی کرد و در ۲۰۵ میلیون تومان تثبیت شد.

قیمت هر قطعه سکه طرح جدید در روز جاری (شنبه، ۱۲ اردیبهشتماه) با افزایش ۷ میلیون تومانی در مقایسه با آخرین روز کاری هفته گذشته، به رقم ۲۰۴ میلیون تومان رسید.

امروز دوشنبه (۳۱ فروردین ماه) در بازار سکه و طلا هر گرم طلا ۱۸ عیار ۱۷ میلیون تومان و هر قطعه تمام سکه طرح جدید ۱۷۴ میلیون تومان، قیمتگذاری شد.

قیمت سکه طرح جدید روز یکشنبه (۳۰ فروردین) در بازار تهران ۱۷۴ میلیون تومان و هر گرم طلا به کانال ۱۷.۱ میلیون تومان رسید.

امروز شنبه (۲۹ فروردین ماه) همزمان با کاهش قیمت ارز در بازار آزاد شاهد عقب نشینی قیمت طلا و سکه در بازار داخلی هستیم. هر گرم طلا ۱۸ عیار ۱۶ میلیون و ۹۳۰ هزار تومان و هر قطعه تمام سکه طرح جدید ۱۷۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، قیمتگذاری شد.

امروز در اولین روز هفته و در لحظه تنظیم این گزارش ( ۱۲ و ۳۰ دقیقه) هر گرم طلا ۱۸ عیار ۱۸ میلیون و ۷۶۸ هزار تومان و هر قطعه تمام سکه طرح جدید با نرخ ۱۸۹ میلیون تومان قیمت گذاری شد که با کاهش قیمت نسبت به روزهای گذشته همراه است.

قیمت انواع مسکوکات طلا در بازار تهران به دلیل رشد بهای جهانی این فلز گرانبها افزایش یافت.

قیمت انواع مسکوکات طلا در بازار تهران به دلیل رشد بهای جهانی این فلز گرانبها افزایش یافت و هر گرم طلای ۱۸ عیار را در سقف کانال ۱۹ میلیون تومانی نگه داشت.

قیمت سکه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ اعلام شد.

بازار طلا و سکه در نخستین روز کاری هفته با جهش چشمگیر قیمتها مواجه شد؛ طلای ۱۸ عیار با رشد ۴ درصدی به حدود ۱۴.۹ میلیون تومان و سکه امامی با افزایش ۶ میلیون تومانی به ۱۵۷ میلیون تومان رسید. کارشناسان هشدار میدهند این رشدها بیش از آنکه بر پایه عوامل بنیادی باشد، ناشی از هیجانات بازار و نوسانات دلار و اونس جهانی است.

بازار طلا و سکه تهران امروز تحتتأثیر جهش بهای اونس جهانی طلا و تداوم رشد نرخ دلار، بار دیگر شاهد ثبت رکوردهای قیمتی جدید بود.

امروز پنجشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ هر سکه امامی با نرخ ۱۲۷ میلیون و ۴۹۰ هزار تومان (تا زمان تنظیم این گزارش) معامله شد. گزارشها از حباب ۹ میلیون و ۱۲۱ هزار تومانی آن حکایت دارد.

بازار طلا و سکه امروز با کاهش نسبی در بیشتر اقلام همراه شد؛ طلای ۱۸ عیار به ۱۰.۵۳۹ میلیون و سکه طرح جدید به ۱۱۱.۹۶۰ میلیون تومان رسید.

امروز در بازار آزاد قیمت طلای ۱۸عیار هر گرم ۱۰ میلیون و ۹۸۱ هزار تومان و قیمت سکه تمامبهار آزادی طرح جدید ۱۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.

به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر تهران، اونس جهانی طلا طی هفته گذشته با افزایش ۹۷ دلاری روبرو شد که رکورد جدید در قیمت جهانی طلاست. در بازار داخلی نیز قیمت طلا متاثر از افزایش جهانی طلا و افزایش نرخ ارز در بازار آزاد با افزایش قیمت روبرو شد و حباب سکه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بیشتر شد.

سکه طرح جدید در معاملات امروز (سهشنبه، ۸ مهرماه) بازار تهران نسبت به دیروز بیش از ۲.۲ میلیون تومان افزایش داشت و ۱۱۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان فروخته شد.

طلای ۱۸ عیار در بازار امروز شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ به ۱۰,۲۰۷,۵۰۰ تومان رسیده و سکه امامی با نرخ ۱۱۰,۶۴۰,۰۰۰ تومان در حال معامله است.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران از افزایش چشمگیر قیمتها در بازار داخلی طلا و سکه خبر داد و تاکید کرد که با وجود افزایش نسبی اونس جهانی طلا و فاصله گرفتن از نوسانات شدید، رشد قیمتها در بازار داخلی بیشتر بوده و همین افزایش قابل توجه قیمت طلا سبب شد حباب سکه سه میلیون تومان کاهش را تجربه کرد.