
مهلت ارسال لوایح به CAS در پرونده فسخ غیرموجه علیرضا بیرانوند و اغوای این بازیکن از سوی باشگاه مقصد، هفته گذشته به پایان رسید.

تیم کاراته بیمه تعاون برای بازپسگیری جام قهرمانی سوپرلیگ منتظر تأیید فدراسیون جهانی است.

باشگاه استقلال به دلیل اشتباهات مدیریتی در فصول اخیر با حکم سنگین فیفا مواجه شده که پیامد آن فسخ قرارداد منتظر محمد، بازیکن عراقی این تیم است.

پس از صدور رأی فیفا در پرونده شکایت منتظر محمد هافبک عراقی و سابق تیم فوتبال استقلال، این باشگاه با محکومیتی سنگین مواجه شد.

سرمربی تیم کاراته بیمه تعاون گفت: تیمی که دو سال قهرمان سوپرلیگ کاراته شده و هزینه زیادی برای این ورزش انجام داده، شایسته است فدراسیون بیانیه رسمی صادر و از ما عذرخواهی کند. ضمن اینکه پس از بازپسگیری کاپ از احمد صافی، این جام باید دوباره به ما اهدا شود.

علیرضا بیرانوند پس از حکم دادگاه حکمیت ورزش برای تعلیق محرومیت خود در اولین بازی آسیایی فصل تراکتور به میدان رفت و به دروازه تیم دراگان اسکوچیچ بازگشت.

رئیس بخش داوری تجدیدنظر دادگاه حکمیت ورزش (CAS) در نامهای خطاب به فدراسیون فوتبال ایران درخواست توقف رأی محرومیت علیرضا بیرانوند را که توسط هوشنگ نصیرزاده، وکیل وی درخواست شده بود، پذیرفت و از فدراسیون خواست حکم دروازهبان تیم ملی را تا زمان صدور رأی نهایی پرونده در این دادگاه متوقف کند.

هومن هدایتی حقوقدان ورزشی در یادداشتی نوشت: ماجرای «سقف بودجه» و «سقف قراردادها» در فوتبال ایران بیش از آنکه نظم مالی ایجاد کند، فوتبال ما را گرفتار بیاعتمادی و بینظمی کرده است.

مدیرعامل باشگاه تراکتور میگوید اگر رای فدراسیون فوتبال در پرونده بیرانوند منجر به محرومیت این بازیکن شود، تراکتوریها پرونده را به دادگاه CAS میبرند.