فعلاً برنامه‌ای برای جیره‌بندی آب وجود ندارد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران:

فعلاً برنامه‌ای برای جیره‌بندی آب وجود ندارد

محسن اردکانی گفت: استان تهران هم‌اکنون ششمین سال خشکسالی متوالی خود را پشت سر می‌گذارد و در پنج سال گذشته پروژه‌های مهمی از جمله پروژه انتقال آب از سد طالقان به استان‌های البرز و تهران در حوزه تأمین و توزیع آب اجرا شده است.

جامعه

۳ سد تأمین‌کننده آب مشهد از مدار خارج شدند

به گزارش «ایران»؛

۳ سد تأمین‌کننده آب مشهد از مدار خارج شدند

در حالی که هنوز سرمای پاییز به اوج نرسیده، مشهد با بحرانی خاموش در پشت شیرهای آب خود روبه‌رو است. ۳ سد اصلی تأمین‌کننده آب این کلان‌شهر، یعنی «طرق»، «کارده» و «ارداک»، به دلیل کاهش شدید ذخایر آبی از مدار خارج شده‌اند و تنها برداشت محدودی از سد «دوستی» ادامه دارد.

استان‌ها

بیش از ۸۱۳ هزار روستایی صاحب آب شرب سالم شدند

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور:

بیش از ۸۱۳ هزار روستایی صاحب آب شرب سالم شدند

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اعلام کرد که تا پایان مهرماه امسال، آبرسانی به ۱۲۰۱ روستا به پایان رسیده است و بیش از ۸۱۳ هزار نفر از جمعیت روستایی کشور از آب شرب سالم و پایدار بهره‌مند شده‌اند.

اقتصاد

کشف ۱۴ هزار پمپ آب قاچاق

«ایران» بررسی کرد؛

کشف ۱۴ هزار پمپ آب قاچاق

مأموران پلیس غرب استان تهران بیش از ۱۴ هزار دستگاه پمپ آب ساختمانی قاچاق در شهریار کشف کردند.

جامعه

دسترسی ایران به آب شرب سالم بالاتر از میانگین جهانی

در پی بحران آب در ایران؛

دسترسی ایران به آب شرب سالم بالاتر از میانگین جهانی

تغییرات اقلیمی، کاهش بارندگی و رشد جمعیت، منابع آبی را در بسیاری از کشورها تحت فشار قرار داده است. با این حال ۹۹.۹ درصد شهرها و ۸۷ درصد مناطق روستایی ایران به آب شرب سالم دسترسی دارند که بالاتر از میانگین جهانی است.

اقتصاد