
رییس پلیس راهور پایتخت اعلام کرد: با توجه به ریزش نزولات آسمانی، بارش زیبای برف در شهر تهران، بخصوص در مناطق شمالی شهر، خواهشمندیم در صورت نداشتن کار ضروری از منزل خارج نشوید و اگر به هر دلیلی مجبور به تردد در معابر لغزنده هستید با سرعت مطمئنه و رعایت فاصله طولی حرکت کنید.

پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد طی سه ماه گذشته بیش از ۷ هزار خودرو فرسوده و رهاشده از سطح معابر جمعآوری شده است؛ شهروندان میتوانند با گزارش خودروهای رهاشده در معابر فرعی به سامانه ۱۱۰، در ادامه این طرح مشارکت کنند.

همزمان با سیصد و شصت و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، نام تعدادی از معابر و میادین در پایتخت تغییر کرد.

در سیصد و چهل و پنجمین جلسه علنی شورای شهر تهران، پیشنهاد نامگذاری ۹ معبر به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه مطرح و تصویب شد.

رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران از آغاز نامگذاری معابر پایتخت به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه و سایر شهدای شاخص خبر داد و گفت: این نامگذاریها در چهار دستهبندی مشخص و بهصورت همزمان در حال بررسی و اجرا است.