اجرای قانون پایانه های فروشگاهی منجر به شفافیت در نظام اقتصادی می شود

سازمان امور مالیاتی:

اجرای قانون پایانه های فروشگاهی منجر به شفافیت در نظام اقتصادی می شود

سخنگوی سازمان امور مالیاتی با بیان این که قانون پایانه های فروشگاهی در کنار قانون مالیات بر عایدی سرمایه، شفافیت قابل توجهی را در نظام اقتصادی کشور ایجاد خواهد کرد، گفت: در اجرای قانون مالیات بر عایدی سرمایه (سی‌جی‌تی) اثر تورم بر رشد قیمت دارایی از مالیات بر سوداگری کسر می‌شود.

اقتصاد

خرید و فروش طلا تا سقف ۲۰۰ گرم مشمول مالیات سوداگری نیست

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:

خرید و فروش طلا تا سقف ۲۰۰ گرم مشمول مالیات سوداگری نیست

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به ابلاغ قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی گفت: برای خرید و فروش طلا تا سقف ۲۰۰ گرم، مردم عادی مشمول مالیات نمی‌شوند؛ هدف این قانون جلوگیری از سفته‌بازی و خریدهای کلان است.

اقتصاد

ترمز دلالی در بازارهای داغ

مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی ابلاغ شد

ترمز دلالی در بازارهای داغ

قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی بعد از تصویب در مجلس و تأیید شورای نگهبان، توسط رئیس‌جمهوری برای اجرا ابلاغ شد. این قانون مشتمل بر ۲۸ ماده، بازارهای مسکن، خودرو، طلا و جواهر، ارز و رمزارزها را پوشش می‌دهد و معاملات کوتاه‌مدت و مکرر را مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌کند.

اقتصاد