
سخنگوی فراجا از انجام سومین عملیات موفق یگانهای ضدتروریسم نیروی انتظامی طی ۷۲ ساعت گذشته خبر داد.

سخنگوی فراجا از شناسایی و کشف کارگاه تولید مواد منفجره و جلیقه انتحاریِ گروهک تروریستی جیش الظلم در ایرانشهر خبر داد.

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه از انهدام ۲ تیم تروریستی در سیستان وبلوچستان خبر داد و اعلام کرد که ۵ تروریست آموزش دیده که قصد انجام عملیاتهای انتحاری و خرابکارانه را داشتند به هلاکت رسیدند

گروهک تروریستی جیش الظلم با انتشار یک بیانه مسئولیت حمله شب گذشته به ماشین گشت حافظان امنیت در ایرانشهر را که منجر به شهادت و زخمی شدن ۲ نفر شد را بر عهده گرفت.

تعدادی تروریست جیشالظلم در اقدامی تروریستی قصد ورود به پاسگاه انتظامی سراوان را داشتند که با پاسخ کوبنده نیروهای مستقر روبهرو شدند.

جیشالعدل یک گروه شبهنظامی افراطی با ادعای دینی و تجزیهطلب است که در استان سیستان و بلوچستان و مناطق مرزی ایران و پاکستان فعالیت میکند. مقامات کشورمان آن را دارای وابستگی به سازمان های اطلاعاتی خارجی بخصوص آمریکا و رژیم صهیونیستی میدانند.

سفیر ژاپن حمله تروریستی زاهدان که روز شنبه رخ داد را شدیدا محکوم کرد.

مراسم تشییع شهدای معظم حادثه تروریستی حمله به دادگستری سیستان و بلوچستان از محل میدان شهدای زاهدان به سمت گلزار شهدای این شهر برگزار شد.

رئیس قوه قضائیه در پیامی ضمن تسلیت شهادت تعدادی از هموطنان در حمله تروریستی به دادگستری زاهدان، بر شناسایی و مجازات عناصر صحنهگردان و پشتپرده این حمله تروریستی تأکید کرد.

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه حمله تروریستی به ساختمان دادگستری در زاهدان که منجر به شهید و مجروحشدن تعدادی از هموطنان بیگناه از جمله یک مادر و نوزاد شد را به شدت محکوم کرد.

نیما کریمی سرباز یزدی امروز در ورودی دادگستری زاهدان با حمله ناجوانمردانه گروهک تروریستی و پرتاب نارنجک به درجه رفیع شهادت نائل آمد.