اجرای طرح جامع مقابله با آسیب‌های اجتماعی پس از نشست اصفهان

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور:

اجرای طرح جامع مقابله با آسیب‌های اجتماعی پس از نشست اصفهان

معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: طرح کلان و جامع مقابله با آسیب‌های اجتماعی پس از نهایی شدن در نشست تخصصی مدیران کل دفاتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری‌های کشور در اصفهان، وارد مرحله اجرا خواهد شد.

دولت

مردم بازیگر اصلی مدیریت بحران در جنگ بودند

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در گفت‌و‌گو با «ایران»:

مردم بازیگر اصلی مدیریت بحران در جنگ بودند

سازمان امور اجتماعی پس از حملات دشمن به کشور هماهنگی و کمک به مدیریت «جبهه اجتماعی جنگ» را بر عهده گرفت. این سازمان با تأکید ویژه بر «محله‌محوری» و «مدیریت مشارکتی» که همواره یکی از تأکیدات ویژه رئیس‌جمهوری هم بوده، تلاش کرد تا تاب‌آوری و انسجام ملی را تقویت کند.

جامعه

شورای ملی رصد اجتماعی تاسیس می‌شود

شورای ملی رصد اجتماعی تاسیس می‌شود

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور از تاسیس شورای ملی رصد اجتماعی خبر داد و گفت: این شورا از دستگاه‌های مختلفی که داده‌های مرتبط با حوزه اجتماعی را تولید می‌کنند تشکیل خواهد شد تا به همگرایی و همسویی داده‌های آماری و تحلیل‌های مرتبط با حوزه اجتماعی منجر شود.

جامعه