دریاچه ارومیه پرآب تر از ۶۰ سال قبل

نگین فیروزه‌ای ایران با بارش‌های زمستان و بهار جان گرفت

دریاچه ارومیه پرآب تر از ۶۰ سال قبل

سال آبی ۱۴۰۵-۱۴۰۴، فصلی زرین و سرشار از امید در تقویم زیست‌محیطی حوضه آبریز دریاچه ارومیه به شمار می‌رود. رخدادی کم نظیر از بارش‌های بی‌سابقه و پربرکت که با جهشی خیره‌کننده از ۵۰ درصد میانگین بلندمدت فراتر رفته و جانی تازه به کالبد تشنه این سرزمین بخشیده است.

استان‌ها

بارش‌های ۲۱ استان در نقطه صفر

از ابتدای سال‌جاری آبی رخ داد

بارش‌های ۲۱ استان در نقطه صفر

بر اساس آمارهای اعلامی از سوی شرکت مدیریت منابع آب ایران از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر) تا کنون ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور ۱.۶ میلیمتر بوده است. در حالی که میزان بارش درسال آبی گذشته ۳.۶ میلیمتر ثبت شده که این امر به معنای کاهش ۵۶ درصدی بارش‌های جوی در کشور است.

اقتصاد

کاهش ۲۵ درصدی حجم آب موجود در سد‌های ایران نسبت به سال قبل

هشدار جدی پیش از پایان سال آبی؛

کاهش ۲۵ درصدی حجم آب موجود در سد‌های ایران نسبت به سال قبل

حجم آب موجود در سدهای بزرگ کشور تا ۲۵ مرداد به ۲۱ میلیارد متر مکعب کاهش یافته است؛ این در حالی است که نسبت به سال گذشته، کاهش ۲۵ درصدی در ورودی‌ها، کاهش ۴۲ درصدی و در خروجی‌ها نیز کاهش ۲۲ درصدی گزارش شده است.

جامعه

فرایند آماربرداری آبی انجام می شود

فرایند آماربرداری آبی انجام می شود

معاون دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور گفت که با پیش‌بینی منابع اعتباری لازم و توسعه زیرساخت‌های نرم‌افزاری و بسیج همه امکانات، فرایند آماربرداری در سال آبی پیش رو انجام می‌گیرد.

اقتصاد