سلمان اسحاقی نماینده کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره خدمات درمانی رایگان در مسیر پیاده روی اربعین برای زائران حسینی توضیحاتی را ارائه کرده است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به آلودگی ۹ استان کشور به تب دنگی گفت: پشه آئدس میتواند حامل ۴ نوع بیماری باشد.
دکتر ایمان کمالی حکیم درباره چالشهای فیزیوتراپی در ایران و تعرفه گذاری نامناسب برای کادردرمانی توضیحاتی را ارائه کرده است.
معاون پرستاری وزارت بهداشت بر لزوم مطالبهگری رفع کمبود پرستار تاکید کرد و در عین حال گفت: باید تلاش کنیم که سازمان نظام پرستاری به عنوان نماینده گروهی که در تولید ثروت در نظام سلامت نقش دارند، در شورای عالی بیمه سلامت حضور داشته باشد.
عضو کارگروه تخصصی انتخاب کاندیداهای وزارت بهداشت، از وجود ۱۸ سنجه برای گزینش کاندیداها خبر داد.
سازمان نظام پرستاری درباره ابلاغ آییننامه ترمیم حقوق کارکنان نظام سلامت توضیحاتی را منتشر کرد.
پنل تخصصی مدیریت بیماریهای مغز و اعصاب در طب ایرانی مبتنی بر شواهد بالینی به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: بحث شناسنامه سبک زندگی بسیار اهمیت دارد، اجرای این طرح در تمام دانشگاههای علوم پزشکی کشور آغاز شده است.
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران از اقدام این شرکت در استقرار نمایشگرهای اطلاعرسانی کیفیت هوای پایتخت در مراکز تصمیمساز خبر داد و گفت: این اقدام به منظور ایجاد حساسیت لازم نسبت به موضوع آلودگی هوا و آثار و عوارض آن بر سلامت فردی و جمعی شهروندان در دستگاههای تصمیمگیر، برنامهریزی و اجرا شده است.
سازمان غذا و دارو اعلام کرد: فرآوردههای دافع حشرات از قبیل انواع روغن های گیاهی و سایر محصولات با ادعای مشابه فاقد مستندات علمی موثق هستند و بهترین روش برای جلوگیری از کاهش خطر ابتلا به بیماری, تب دنگی محافظت در برابر نیش پشه آلوده است.
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان این که شرایط خوبی در تولید مواد اولیه دارو داریم و در صادرات دارو نیز وضعیت خوبی داریم، گفت: بازار دارویی کشور در سه ماه گذشته حدود ۴۵ هزار میلیارد تومان گردش مالی داشته که ۹۸ درصد آن مربوط به تولید داخل بوده است.
وزارت بهداشت اعلام کرد: ادعای یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در خصوص بازنشستگی اساتید دانشگاه ها در دولت سیزدهم بر مبنای رویکردهای سیاسی و اتهام زنی است.
درمان و دسترسی آسان به خدمات درمانی یکی از اولویتهای مهم هر کشوری برای مردم است. اینکه افراد در دورترین نقاط و حتی در مناطق کم برخوردار از خدمات درمانی مناسبی بهرهمند باشند، ایدهآل مردم هر کشوری است به طوری که در دولت سیزدهم با اجرای مجموعهای از اقدامات از جمله افزایش ظرفیت پزشکی این موانع کاهش یافت و دسترسی مردم به خدمات پزشکی بهبود پیدا کرد.
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اظهارات محمدجواد ظریف -مشاور یکی از نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری- درباره واردات واکسن کرونا پاسخ داد.
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در اطلاعیهای در خصوص ادعای مطرح شده توسط نماینده یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری در خصوص واردات واکسن در دولت دوازدهم توضیحاتی ارائه کرد.
روز گذشته در آیینی با حضور سرپرست ریاستجمهوری در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۶۷۸ پروژه حوزه سلامت در سراسر کشور به بهرهبرداری رسید. این طرحهای بهداشتی و درمانی با زیربنای ۴۰۰ هزار مترمربع در سراسر کشور احداث شد که بیانگر ایجاد ظرفیتهای تازه و تحول در نظام سلامت و درمان کشور است، اما اینها تنها یادگار شهید ابراهیم رئیسی برای ایران اسلامی نیست.
سرپرست ریاست جمهوری در ادامه درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال، تامین امنیت غذایی مادران، کاشت رایگان حلزون شنوایی و تاسیس صندوق حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج را از جمله اقدامات ماندگار دولت شهید رئیسی در بخش سلامت برشمرد و گفت: وزارت بهداشت و درمان نشان داد با جامعنگری، سیاستگذاری درست و علمی میتوان در مدت کوتاهی کارهای بزرگی را رقم زد.
نشست هماندیشی مدیریت بیماری تب دانگی با حضور معاون وزیر بهداشت و جمعی از رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی و سازمانهای مدیریت و برنامهریزی استانها، امروز (شنبه ۲۶ خردادماه) توسط امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد.
پروین صالحی مبارکه گفت: اگر بخواهیم الگوی بهداشت و درمان موفقتری در کشور داشته باشیم باید روی بحث پیشگیری و بهداشت بیشتر سرمایه گذاری کنیم.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه بیش از ۳۰۰ دانشمند یک درصدی در میان هیئت علمیهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داریم، گفت: ۴۷ درصد از مجموع دانشمندان کشور مرتبط با حوزه سلامت و بالاترین گروه آن مرتبط با حوزه دارو هستند.