
معاون عمرانی فرمانداری لامرد از بارش ۱۶۰ میلی متری طی سه روز گذشته در این شهرستان خبر داد و گفت:آبگرفتگی منازل در بافتهای فرسوده بیش از ۶۰۰ خانه را دچار خسارت کرده است.

طبق اعلام فرماندار لامرد، به دلیل سامانه بارشی که از عصر دیروز، ۲۴ آذر تاکنون در این شهرستان فعالیت دارد، قریب به ۹۵ میلیمتر بارندگی ثبت شد که در نتیجه تمام آبانبارها و آببندها و سدهای این شهرستان پر و سرریز شدهاند.

فرماندار لامرد با اشاره به بارش شدید باران در شهرستان، اعلام کرد که مدارس شبانهروزی فردا چهارشنبه ۲۶ آذر به دلیل وضعیت آبگرفتگی محورهای مواصلاتی تعطیل است و به احتمال زیاد مدارس عادی نیز به دلیل شدت بارشها تعطیل خواهند شد.

رئیس شعبه جمعیت هلال احمر شهرستان لامرد گفت: ساعت ۱۷:۴۵ دوشنبه ۳ شهریورماه، طی تماسی از آتشنشانی، گزارشی مبنی بر تصادف خودرو پژوپارس و کوییک در کیلومتر ۱۵ جاده لامرد_دهشیخ به هلالاحمر اعلام شد.