
دادستان تهران از تشکیل ۵۸۳ پرونده در دادسرای ویژه جرایم اقتصادی برای افرادی خبر داد.

قوه قضاییه اعلام کرد: با نظارت دادستانی تهران و در اجرای دستورات قضایی بازداشت اموال بدهکاران مالیاتی، بیش از ۱۳۹ همت مالیات معوق و مطالبات دولتی در سال ۱۴۰۴ وصول شد.

دادستان تهران گفت: از بانک مرکزی مطالبه شده تا اجرای احراز هویت دو مرحلهای و رمز پویا در تمام بانکها با جدیت پیگیری شود.

دادستان عمومی و انقلاب تهران تصریح کرد: دستگاه قضا با کسانی که در شرایط جنگی در کشور در حال سوداگری هستند و مایحتاج عمومی را به صورت کلان احتکار میکنند برخورد جدی خواهد کرد.

دادستان تهران اعلام کرد: ۶۳ مورد از اموال مدیر شبکه تروریستی اینترنشنال شناسایی شده و در این حوزه دستورات لازم به بانک مرکزی، سازمان ثبت و سامانه سهام صادر شده است.

دادستان کل کشور با ارسال نامهای به علی صالحی دادستان تهران دستور داد تا نسبت به تعقیب کیفری، پیشگیری و ممنوعیت هرگونه فروش، جابهجایی، انتقال اسناد نسبت به شناسایی و توقیف کلیه اموال منقول و غیر منقول عناصر همکار با دشمن متجاوز در خارج و داخل کشور اقدام کند.

دادستان تهران با بیان اینکه تعدادی از شهروندان بیگناه و حافظان امنیت در اغتشاشات شب گذشته تهران به شهادت رسیدند، اعلام کرد: کسانی که اسلحه دست بگیرند، با اتهام محاربه محاکمه خواهند شد.

دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: از مجموع ۱۲۰ پرونده مرتبط با جنگ تحمیلی ۱۲ روزه که توسط ضابطین تشکیل شده بود، در خصوص ۱۱۰ پرونده تصمیم نهایی اتخاذ شده و بالغ بر ۶۸ قرار جلب دادرسی و کیفرخواست نیز صادر شده است.