مالیات بر ارزش افزوده؛ از مردم برای مردم

رییس‌کل سازمان امور مالیاتی از توزیع ۱۱۲ هزار میلیارد تومان عوارض ارزش افزوده خبر داد

مالیات بر ارزش افزوده؛ از مردم برای مردم

در چهارماه نخست امسال، بیش از ۱۱۲ هزار میلیارد تومان عوارض ارزش افزوده بین شهرداری‌‏ها، دهیاری‌‏ها و امور عشایر سراسر کشور توزیع شده است.

اقتصاد

افزایش عوارض آزادراه ها تا ۵۰ درصد در برخی مسیرها

افزایش عوارض آزادراه ها تا ۵۰ درصد در برخی مسیرها

معاون توسعه زیربناهای حمل و نقل با اشاره به افزایش ۳۷ تا ۵۰ درصدی نرخ عوارض آزادراه ها به طور میانگین در تمام آزادراه های بخش خصوصی و مشارکتی اعلام کرد که میانگین وصول این عوارض تنها ۵۰ درصد است و وزارت راه در تلاش است با بهره‌گیری از ابزارهایی مانند قانون تعویض پلاک، بیمه شخص ثالث و کارت سوخت، میزان وصولی‌ها را افزایش دهد.

اقتصاد

اعمال نرخ جدید عوارض خودروهای اروندی از ۱۵ دی‌ماه

اعمال نرخ جدید عوارض خودروهای اروندی از ۱۵ دی‌ماه

معاون توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند گفت: نرخ عوارض گمرکی خودروهای اروندی با حجم موتور بالای ۲ هزار سی‌سی بر اساس مصوبه هیات‌مدیره سازمان منطقه آزاد اروند افزایش یافت و از ۱۵ دی‌ماه سال جاری در سامانه خودرویی اجرایی می‌شود.

اقتصاد

پلاک مناطق آزاد، عبور غیرقانونی از مرز قانون

بررسی حقوقی تبعات قاچاق خودرو و جعل پلاک در مناطق آزاد و پلاک گذر موقت

پلاک مناطق آزاد، عبور غیرقانونی از مرز قانون

در سال‌های اخیر، با گسترش مناطق آزاد در کشور از جنوب تا شمال و حتی در استان گیلان و متعاقب آن در ماه‌های آتی در مازندران، ورود و تردد خودروهای لوکس با پلاک مناطق آزاد افزایش چشمگیری یافته است. در ظاهر، این روند نشانه‌ای از توسعه اقتصادی و تسهیل تجارت به نظر می‌رسد، اما در بطن خود چالشی حقوقی و انتظامی را پنهان کرده است. استفاده غیرقانونی از خودروهایی که تنها برای تردد در محدوده خاصی مجازند؛ پدیده‌ای که از یک‌سو دولت را از درآمدهای گمرکی محروم می‌سازد و از سوی دیگر، بستر بروز جرایم سنگینی چون قاچاق و جعل اسناد را فراهم می‌کند.

اقتصاد

نرخ عوارض آزادراه‌ها افزایش یافت/ افزایش از ۳۷ تا ۶۰ درصد

نرخ عوارض آزادراه‌ها افزایش یافت/ افزایش از ۳۷ تا ۶۰ درصد

روز گذشته اخباری مبنی بر افزایش نرخ عوارض آزادراه‌ تهران - شمال مطرح شد که در نهایت امروز معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور آن را تایید و اعلام کرد: افزایش نرخ عوارض در همه آزادراه‌های کشور از ۳۷ تا ۶۰ درصد اعمال شده است.

اقتصاد