
مدارس تهران و اکثر استانهای کشور که درپی وقایع و ناآرامیهای اخیر مجازی شده بودند، از فردا (یکشنبه ۲۸ دی) دایر است.

رییس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به اتمام امتحانات دانشآموزان در دیماه، میانگین نمرات دانشآموزان باید مورد بررسی قرار گیرد تا نسبت به رشد تحصیلی دانش آموزان برنامهریزیهای لازم و مکمل صورت گیرد.

با تعطیلی یک هفته ای مدارس و با اعلام وزارت آموزش و پرورش، کلاسها به صورت مجازی در شبکه شاد تشکیل شد اما علیرغم اطلاعرسانیها مبنی بر در دسترس بودن و فعالیت اپلیکیشن شاد، برخی معلمان و دانشآموزان همچنان در دسترسی به این شبکه آموزش دچار مشکل هستند.

از پیراهن رسمی تیمهای ملی فوتسال دانشآموزان دختر و پسر زیر ۱۸ سال رونمایی شد. رقابتهای جهانی فوتسال دانشآموزان از ۱۸ تا ۲۹ آبان ۱۴۰۴ در کشور برزیل برگزار میشود و دختران و پسران ایرانی برای نخستینبار در رقابتهای جهانی حضور مییابند.


بیش از ۱۰۵ هزار دانشآموز عشایری در سراسر ایران در حال تحصیلاند؛ نسلی ریشهدار در فرهنگ، اما رو به آینده. دولت چهاردهم با تأکید بر عدالت آموزشی، وعده داده است فرصت رشد، مهارتآموزی و شکوفایی را برای دختران و پسران عشایری فراهم کند؛ همانها که از دل کوچ و سختی، هویت اصیل ایرانی را زنده نگه داشتهاند.

مهدی بیگدلی_ سند پژوه و مدرس تاریخ در یادداشتی نوشت: اشاره های موجود در ادبیات منظوم و منثور ما نشان می دهد که آموختن محدود به زمان ، مکان و سن خاصی نیست اما موسم تحصیل و دانش اندوزی از دیرباز متمایز ، شناخته شده و قابل توجه بوده است و مردم با وجود تمایلات عامه پسند اهمیت علم و دانش را دریافته بودند و در گفتار و رفتار شان یادآوری می کردند .