نقش امروز دیپلمات‌ها سخت‌تر از کارزار نظامی است

معاون حقوقی رئیس‌جمهور:

نقش امروز دیپلمات‌ها سخت‌تر از کارزار نظامی است

معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: باید به دیپلمات‌ها اعتماد کنیم، بعضی‌ها ظلم می‌کنند. نقشی که امروز دیپلمات‌ها زیر نظر رهبر انقلاب در صحنه مبارزه و صحنه دیپلماتیک انجام می‌دهند سخت‌تر از کارزار نظامی است. میدان دیپلماسی خون جگر خوردن دارد، طعنه از دوست و دشمن شنیدن دارد. فعالیت در میدان دیپلماسی کار بسیار دشواری است و بنابراین با اظهارات نسنجیده در تربیون‌ها پشت آنها را خالی نکنیم، نسخه‌های عجیب و غریب برای مردم نپیچیم.

دولت

ایران «جنایت تروریستی هولناک» و ترور ۴ دیپلمات‌ خود در لبنان را محکوم کرد

در نامه ایروانی به دبیرکل سازمان ملل؛

ایران «جنایت تروریستی هولناک» و ترور ۴ دیپلمات‌ خود در لبنان را محکوم کرد

امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل درباره ترور چهار دیپلمات ایرانی در بیروت لبنان در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران این جنایت تروریستی هولناک و بزدلانه و ترور دیپلمات‌های خود را به‌طور قاطع و با شدیدترین عبارات ممکن محکوم می‌کند.

سیاست

ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست

پیام کنعانی به ترامپ:

ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست

سخنگوی پیشین وزارت خارجه ایران نوشت: اظهارات مداخله‌جویانه ترامپ درباره مسائل داخلی ایران نشان داد که آمریکا در رؤیای بازگشت به ایران است اما این خواب هرگز تعبیر نخواهد شد.

سیاست

اقدامات اسرائیل راهبرد عامدانه برای تثبیت اشغال و تجزیه سوریه است

سفیر ایران در سازمان ملل متحد:

اقدامات اسرائیل راهبرد عامدانه برای تثبیت اشغال و تجزیه سوریه است

«امیرسعید ایروانی» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد با محکومیت تجاوز غیرقانونی اسرائیل به شهرک بیت‌جن در سوریه گفت: اقدامات رژیم اسرائیل بخشی از راهبردی عامدانه برای تثبیت اشغال، تجزیه سوریه و تضعیف انسجام ملی آن از طریق سوءاستفاده از تفاوت‌های قومی و فرقه‌ای و ترویج دستورکارهای تجزیه‌طلبانه به‌شمار می‌رود.

سیاست

بقائی: ادعای سخیف علیه دیپلمات‌های ایران، ماهیت بی‌اخلاق بانیان آن را آشکار می‌کند

در واکنش به خبرسازی‌های جعلی علیه دیپلمات‌ ارشد کشورمان؛

بقائی: ادعای سخیف علیه دیپلمات‌های ایران، ماهیت بی‌اخلاق بانیان آن را آشکار می‌کند

سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام سخیف رسانه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی در تخریب شخصیت دیپلمات ارشد کشورمان را محکوم و تصریح کرد: بازوهای رسانه‌ای رژیم صهیونیستی بغض و استیصال خود نسبت به ایران را از طریق خبرسازی‌هایی که از ذهن بیمار طراحان آن نشات می‌گیرد، نشان می‌دهند. چنین ادعاهایی هیچ ارزشی جز آشکارشدن ماهیت بی‌اخلاق بانیان آن ندارد.

سیاست