صالحی امیری : ایران؛ آغاز یک روایت نو در گردشگری جهانی است / برای دوران پساجنگ برنامه‌ای منسجم تدوین کرده‌ایم

صالحی امیری : ایران؛ آغاز یک روایت نو در گردشگری جهانی است / برای دوران پساجنگ برنامه‌ای منسجم تدوین کرده‌ایم

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در حاشیه یکصدوبیست‌وهشتمین نشست شورای اجرایی سازمان جهانی گردشگری در اسپانیا، با تشریح راهبردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه گردشگری پایدار و تاب‌آور، از اجرای برنامه ملی «ایران؛ آغاز یک داستان» خبر داد و تاکید کرد: ایران با تکیه بر ظرفیت‌های بی‌نظیر تاریخی، فرهنگی، طبیعی و تمدنی خود، آماده ایفای نقشی پررنگ‌تر در معادلات گردشگری جهانی است.

دولت

رونق گردشگری روستایی با هوش مصنوعی

تا سال ۲۰۵۰ محقق می‌شود

رونق گردشگری روستایی با هوش مصنوعی

کارشناسان حوزه فناوری معتقدند تا سال ۲۰۵۰، با توسعه تکنولوژی و هوش مصنوعی، روستاها و شهرهای کوچک به جذاب‌ترین مقاصد گردشگری در جهان تبدیل می‌شوند؛ آینده‌ای که در آن دریاچه‌های مصنوعی، راهنمایان گردشگری آواتاری سه‌بعدی و واقعیت مجازی و مترجم‌های هوش مصنوعی، تجربه سفر را به شکلی بنیادین متحول می‌کنند.

اقتصاد

اقدامات کندلوس در مسیر توسعه گردشگری روستایی برجسته است

رئیس سازمان گردشگری ملل متحد:

اقدامات کندلوس در مسیر توسعه گردشگری روستایی برجسته است

رئیس سازمان گردشگری ملل متحد، ثبت جهانی روستای کندلوس را حاصل برجسته بودن اقدامات انجام شده در مسیر توسعه گردشگری این روستا دانست و با صدور پیامی، قرار گرفتن این روستا در فهرست روستاهای جهانی گردشگری را تبریک گفت.

فرهنگ