یکی از اعضای انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران ضمن انتقاد از استمرار قطعی برق در بخش صنعت، از کاهش ظرفیت تولید در این حوزه خبر داده و تاکید کرد که ادامه این روند میتواند منجر به هدر رفت منابع و آسیب جدی به تولیدکنندگان طی ماههای آینده شود.
دمای بالا، پیری درختان و بیماری، باعث کاهش عرضه کاکائو و افزایش قیمت شکلات و محصولات مرتبط با آن شده است.
فرانچسکو ریولا، که به عنوان ”پدر شکلات ایتالیا” شناخته میشد و خالق برند محبوب نوتلا بود، در سن ۹۷ سالگی دار درگذشت.