بررسی و مقایسه ۲۵ روز فروردین امسال با مدت زمان مشابه ۲ سال گذشته نشان میدهد که اکران با رشد میزان مخاطب همراه بوده است. این بازدهی مثبت حتی در میزان استقبال از فیلمهای بالای جدول نیز خود را نشان میدهد تا اکران ۲۵ روز نخست ۱۴۰۴، بهترین عملکرد این بازه در دوران پساکرونا باشد.
گیشه سینمای ایران در همین آغاز سال جدید نتوانست انتظارات را برآورده کند و باوجود تنوع ژانرها با افت مخاطب همراه بود. برخی صاحبنظران معتقدند افرایش قیمت بلیت سینما، همزمانی ماه رمضان با تعطیلات نوروز و... در این مسئله تاثیرگذار بودهاند.
سینمای ایران در نیمهنخست فروردینماه، توانست بیش از ۱۱۵ میلیارد تومان بفروشد که این مبلغ، ۷۴ درصد بیشتر از مدت زمان مشابه سال گذشته است.
فیلمهای نوروزی سینماها از زمان شروع اکران تاکنون بیش از ۱۴۴ میلیارد تومان فروش داشتند که از این رقم، ۴۷ میلیارد تومان در نخستین هفته سال ۱۴۰۴ حاصل شده است.
سینماهای کشور از یکم تا بیست و چهارم اسفندماه پذیرای ۱,۷۳۲,۸۴۷ مخاطب بودند و در این مدت فیلمهای حاضر در چرخه اکران فروشی بالغ بر ۱۲۳ میلیارد و۵۸۳ میلیون و ۱۶۱ هزار و ۶۰۰ تومان را تجربه کردند.
با آغاز اکران فیلم «کوکتل مولوتوف» فروش فیلمهای اکران نوروزی با بیش از ۶۰۰ هزار نفر تماشاگر به ۵۲ میلیارد تومان رسید.
آمار فروش سینماها در ۱۰ روز نخست اسفندماه اعلام شد و فیلمهای «دایناسور»، «هفتاد سی»، «موسی کلیمالله؛ به وقت طلوع»، «خرچنگ» و «رها» به ترتیب به عنوان پرمخاطبترین فیلمهای یک هفته اخیر سینمای ایران معرفی شدند.
فروش سینما ایران در سال ۱۴۰۳ به ماه آخر رسیده و فیلم «هفتاد سی» بهرام افشاری در آستانه رکورد زنی فروش در این سال است؛ جایگاهی که سال گذشته از آن «فسیل» باز هم با بازی بهرام افشاری بود.
سینماها در بهمنماه ۲ میلیون و ۷۹۰ هزار مخاطب داشتند و توانستند با ۷۷ هزار و ۵۹۲ سانس نمایش، گیشه ۱۵۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومانی داشته باشند.