
در جنگ تحمیلی سوم، دشمن آمریکایی – صهیونیستی نهتنها مناطق مسکونی و بیمارستانها را هدف قرار داد، بلکه از حمله به اماکن ورزشی نیز دریغ نکرد. از همان روزهای ابتدایی این جنگ تحمیلی، زمانی که سالن چندمنظوره لامرد در استان فارس هدف موشکهای این رژیم قرار گرفت و جمعی از دختران والیبالیست لامرد به شهادت رسیدند، عمق فاجعه برای جامعه ورزش کشور آشکار شد.

نسخه اقتصادی ورزش حرفهای و قهرمانی در مؤلفههای متعددی قابل بررسی است، اما در میان همه این عوامل، حقپخش تلویزیونی و ایجاد درآمدهای پایدار همچنان مهمترین و تعیینکنندهترین اصل به شمار میرود؛ اصلی که در حال حاضر، ورزش ایران از آن بیبهره مانده است.

عدالت در توسعه ورزش کشور، بویژه در مناطق کمبرخوردار، یکی از فاکتورهای بسیار مهم در نظام مدیریتی ورزش کشور به شمار میرود.