«قول مردونه» سریال نوروزی شبکه سه سیماست که بعد از شبهای قدر پخش خود را در تلویزیون آغاز میکند.
سریال «خجالت نکش» نوروز امسال پخش میشود.
سریال بزنگاه ساخته رضا عطاران که ماه رمضان سال ۱۳۸۷ از شبکه سه سیما پخش میشد، به واسطه حضور بازیگران محبوب عرصه طنز و کمدی کشورمان توانست توجه زیادی از مردم را به خود جلب کند و هنوز هم با گذشت چندین سال از زمان اولین پخشش در تلویزیون مورد استقبال قرار میگیرد.
پوستر سریال درام و تاریخی «سووشون» نرگس آبیار در آستانه انتشار منتشر شد.
تلویزیون و همچنین سرویسهای ویاودی، در رمضان ۱۴۰۴ـ ۱۴۰۳با نشان دادن توجهی ویژه به ساختارهای سرگرمی و همچنین نمایش، بر جذب حداکثری مخاطب تلاش دارند؛ رویکردی که اگرچه در مقاطعی خصوصا در تلویزیون کمرنگ شده بود اما به سیاق رسانههای تصویری دیگر کشورهای اسلامی، بار دیگر با جدیت دنبال می شود.
مجموعه تلویزیونی «ذهن زیبا» یک اثر اقتباسی آزاد از زندگی دکتر حسین بهاروند، محقق برجستهی ایرانی در حوزهی زیستشناسی است که چالشهای علمی و ذهنی او را به تصویر میکشد. این سریال که پخش آن از ۱۱ اسفند ماه از شبکه یک آغاز شده است نگاهی عمیق به زندگی وی دارد که سالها به علم و تحقیق در زمینهی زیستشناسی پرداخته است و این سریال اکنون در زمان حیات وی تهیه و تولید شده است.
علیرضا خمسه درباره دلایل غیبتش در «پایتخت ۷» توضیحاتی را عنوان کرد و گفت که نظر عوامل این بود که بازگشت پنجعلی باورپذیر نیست.
سریال اغما ساخته سیروس مقدم از جمله سریالهای مناسبتی است که ماه رمضان سال ۱۳۸۷ از شبکه یک سیما پخش شد که مضمونی معنوی و معرفتی دارد و توانست مخاطبان زیادی را به خود جذب کند.
در طول یک سال گذشته شبکه نمایش خانگی سریالهای متنوعی همچون گردن زنی، افعی تهران، بازنده، جان سخت، داریوش، جنگل آسفالت، قطب شمال، در انتهای شب، زخم کاری فصل ۳ و ۴، قهوه پدری، تاسیان و آبان را در ژانرهای مختلف عرضه کرده که پرمخاطبترین آنها در انتهای شب، افعی تهران، جنگل آسفالت، تاسیان و آبان هستند.
با اینکه خیلیها عنوان میکنند تلویزیون مخاطبی ندارد اما در سالی که گذشت تلویزیون برنامهها و سریالهای و مختلفی را روانه آنتن سیما کرد که مورد توجه زیادی قرار گرفت، در این گزارش به معرفی پرمخاطبترین آنها میپردازیم.
بهنوش بختیاری و نیما شاهرخشاهی به سریال «یک، سه، هفت» به کارگردانی منوچهر هادی پیوستند.
سریال صاحبدلان که در ماه رمضان سال ۱۳۸۵ از شبکه یک سیما پخش میشد، اولین سریال قدرتمند و جدی مناسبتی در ماه رمضان به شمار میرود که به فکر و اندیشه زیادی نیاز داشت، این سریال توسط محمدحسین لطیفی ساخته شده و علاوه بر استفاده از بازیگران حرفهای از قصهای جذاب نیز برخوردار بود.
آثار نمایشی که به موضوعات علمی یا زندگی دانشمندان میپردازند معمولا سرد ، خشک و کلیشهای هستند. به همین دلیل هم این نوع تولیدات -غیر از موارد استثنایی- معمولا محبوب و مخاطبپسند نیستند. اما سریال «ذهن زیبا» با اینکه زندگینامه دانشمندی به نام حسین بهاروند و فعالیتها و اکتشافات او را محور قرار داده، از این بلیه فاصله گرفته است.
سریال خارجی «پریش» در ژانر جنابی و درام در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بینالملل سیما دوبله شد.
وقتی در حوالی ۳۸ سالگی برای ایفای نقش یک مادربزرگ غرغرو اما دوستداشتنی در فیلم «نفس» بهصورت ویژهتر در کانون توجه قرار گرفت، برخی تلاش کردند امتیاز این درخشش را به پای گریم سنگین کاراکتر بگذارند اما واقعیت آن بود که پانتهآ پناهیها، آنقدر خاک صحنه خورده بود که بتواند در قامت یک ستاره، اینچنین در مقابل دوربین نقشآفرینی کند.
«پشت کنکوریها» که بعد از خط قرمز دومین سریال جوانانهای بود که از تلویزیون پخش میشد بر اساس فیلمنامه ای از اصغر فرهادی و محمدرضا فاضلی در گروه فیلم و سریال شبکه تهران تهیه شد و در ماه رمضان ۱۳۸۱ به روی آنتن رفت.
سریالهای رمضانی همچنان بهدنبال یافتن فرمولی مناسب برای جذب بیشتر مخاطبان هستند، این در حالی است که برنامههای ویژه این ایام، با حضور در فضای معنوی رمضان، هنوز جایگاه خود را حفظ کردهاند.
فصل هفتم «پایتخت» در حالی از چهارم فروردینماه به شبکه یک سیما میرسد که علیرغمِ بسیاری از شائبهها همه کاراکترها حضور دارند و تقریباً ۲۵ قسمت روی آنتن خواهد بود.
میوه ممنوعه یکی از سریالهای ساختارشکن تلویزیون است که رمضان سال ۱۳۸۶ از شبکه دو سیما پخش شد. این سریال را حسن فتحی ساخته و درباره مرد میانسال ثروتمندی به نام حاج یونس فتوحی است که تقوا و زهد او میان خاص و عام زبانزد است اما به ناگاه عاشق دختر جوانی میشود و دل و دین میبازد.
دختر چمدان به دستی که به میدان انقلاب میرفت تا عروسکهای دستسازش در این چمدان قدیمی را بفروشد، از تجربه کار با مهران مدیری میگوید.