
رئیس اورژانس اهواز گفت: تصادف ۲ دستگاه موتورسیکلت در جاده اندیمشک به سد کرخه، منجر به فوت چهار نوجوان و مصدوم شدن پسر ۱۲ ساله شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان از فوت یکی دیگر از مصدومان حادثه اتوبوس دانشجویان پیراپزشکی سرخه خبر داد.

معمای کشف جسد زن تنها میان رختخوابهای خانهاش پس از ۲ ماه پلیس را به یک میهمان آشنا رساند.

فرماندار شاهرود از وقوع زمین لرزه ۳.۵ ریشتری در شاهرود خبر داد و گفت: این زلزله در عمق هشت کیلومتری زمین حوالی مجن رخ داده است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: یک دستگاه سمند حامل ۱۰ تبعه غیرمجاز با شرایط غیرایمن و عبور از مسیر فرعی با کامیون برخورد کرد که منجر به فوت ۳ نفر و مصدومیت ۷ نفر دیگر شد.

عارف اکبری گفت: برای رئیس شعبه بانک کشاورزی در بندرکلاهی به خاطر گردش مالی غیرمتعارف یک فرد پرونده قضایی تشکیل شد.

زن جوان که با صحنهسازی قصد داشت قتل همسرش را خودکشی نشان دهد، با گذشت دو سال از جنایت به قتل اعتراف کرد.

سخنگوی سازمان آتشنشانی شهرداری تهران از برخورد مرگبار پراید با کارگران در اتوبان زینالدین خبرداد.

۷ پسر شرور به زودی در دادگاه کیفری یک استان تهران در برابر قاضی می ایستند تا به خاطر آزار یک دخترجوان محاکمه شوند.

سرهنگ نقی محمودی از استرداد فردی به اتهام چندین فقره کلاهبرداری به مبلغ ۱۶۴ هزار دلار به کشور خبر داد.

دادگاه رسیدگی به پرونده موبایل موسوی با حضور متهمان، وکلا و تعداد زیادی از شکات و نمایندگان آنان برگزار شد.

سخنگوی سازمان آتشنشانی شهرداری تهران از سرمایهگذاری ۲ همتی برای تامین تجهیزات آتشنشانی خبر داد و گفت: پهپادهای عملیاتی به تجهیزات آتشنشانی اضافه شد.

رئیس مرکز اورژانس ایذه از مصدومیت سه کارگر در پی وقوع آتشسوزی یک دستگاه تانکر سوخت در جایگاه پمپ بنزین ورودی این شهر از سمت اهواز خبر داد.

مرد معتاد که به خاطر ۷۰۰ هزار تومان دوستش را به قتل رسانده بود، با گذشت مادر مقتول به زندگی بازگشت.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان از سقوط ساینا در پل محور سرخه به آرادان خبر داد و گفت: این حادثه باعث فوت در دم دو نفر شده است.

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران جزئیات حریق یک مجتمع مسکونی در میدان فرمانداری شهرری را تشریح کرد.

بامداد امروز زمینلرزهای به بزرگی ۴.۱ ریشتر در مناطق مرزی شمال گیلان رخ داد، با وجود شدت لرزه، گزارشی از تلفات یا خسارات جدی اعلام نشده است.

مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس استان تهران از تصادف مینیبوس با کامیون در جاده دماوند به فیروزکوه خبر داد و گفت: این سانحه ۲ کشته و ۲۳ مصدوم برجا گذاشت.

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از حریق یک سفره خانه سنتی در خیابان شهید رجایی خبر داد.

محمدحسین بی بی کبادی از نجات بانوی کوهنورد گرفتار در ارتفاعات اشترانکوه با عملیات امداد هوایی خبر داد و گفت: این بانو در قالب یک گروه غیررسمی به کوهنوردی رفته بود.