
حجتالاسلام محمدصادق اکبری گفت: پرونده ویژهای برای رسیدگی فوری تشکیل شده و با هرگونه قصور احتمالی بدون اغماض برخورد خواهد شد.

اسامی فوتیهای تصادف اتوبوس دانشجویان در سمنان اعلام شد.

تهران- ایرنا- معاون اول رئیسجمهور در تماسهای جداگانه با استاندار سمنان و رئیس جمعیت هلالاحمر دستورات لازم برای رسیدگی به وضعیت دانشجویان مصدوم حادثه تصادف رانندگی جاده سمنان ـ سرخه را صادر کرد.

در حادثه تصادف خودرو با کودکان در نسیمشهر ۶ نفر کودک مصدوم شدند.

یک دستگاه اتوبوس بینشهری که در خیابان امیرکبیر اصفهان حرکت میکرد به دلایل نامعلومی از مسیر منحرف و وارد یک مسجد شد.

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به آمار نگرانکننده تصادفات در پایتخت گفت: در سال گذشته، ۲۱ دانشآموز در فصل مدارس و ۶۲ عابر پیاده در فصل پاییز جان خود را از دست دادند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان از وقوع حادثهٔ سقوط یک دستگاه تریلی در پل در محور پاکدشت به ایوانکی خبر داد.

معاون فرهنگی و اجتماعی مازندران از شهادت مامور وظیفه شناس پلیس راه استان در سانحه رانندگی در محور کیاسر خبر داد.

بریدن ترمز غلتک راهسازی و برخورد با خودروی سواری در جاده هراز، جان دو خواهر را گرفت.

رئیس پلیس راه فراجا با اشاره به اینکه میزان تصادفات در شهریور ماه بسیار زیاد است، گفت: در چهار جاده کم تردد کشور، بیشترین تصادفات رخ می دهد.

وزیر بهداشت با اشاره به تلفات سالانه ناشی از تصادفات و همچنین آلودگی هوا در کشور، گفت: بحث نگهداشت جمعیت جوان و جوانی جمعیت کشور نیازمند عزم ملی و برنامه علمی است.

یک کارگر فضای سبز شهرداری مشهد در حین عبور از بلوار نماز، بر اثر برخورد با خودرو دچار سانحه شد و در بیمارستان جان باخت.

تصادف هفت دستگاه خودرو در جادههای استان کردستان، ۱۸نفر مصدوم بر جای گذاشت.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان از امدادرسانی به دو حادثه در استان خبر داد و گفت: یک نفر در این حوادث فوت و پیکر مفقودی پیدا شد.

رئیس جمعیت هلالاحمر شوش با اعلام خبر واژگونی خودروی سواری سمند سورن در محور شوش - اندیمشک، گفت: در این سانحه چهار نفر مصدوم و یک نفر نیز جان خود را از دست داد.

رئیس مرکز جامع اطلاعرسانی بر خط پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع یک فقره تصادف منجر به فوت در صبح سهشنبه ۲۸ مرداد ماه خبر داد.

بابک هدایی از واژگونی خودرو پژو ۴۰۵ با ۴ کشته و زخمی در شهرک بهاران سنندج خبر داد.

سارق سابقهدار که بعد از تصادف فلج شده بود، تصمیم گرفت سردسته باند سارقان شود.

رئیس اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آبادان از مصدوم شدن هفت نفر در پی برخورد دو قایق در بندر شادگان خبر داد.

مدیرکل محیط زیست مازندران گفت: شامگاه چهارشنبه یک قلاده خرس قهوهای نر بالغ در منطقه شکارممنوع سوادکوه و در محدوده جنگلی ارژنگ رودبار ـ حوالی بالادوآب ـ بر اثر برخورد با یک خودروی سواری تلف شد.