غیبتی که دیگر عجیب نیست

غیبتی که دیگر عجیب نیست

مهدی پاشازاده_ مربی فوتبال در یادداشتی نوشت: نکته نگران‌کننده فوتبال ایران این است که نه‌تنها در تیم منتخب سال AFC نماینده‌ای نداریم، بلکه در مراسم بهترین‌های سال آسیا نیز سال‌هاست به یک غایب همیشگی تبدیل شده‌ایم؛ غیبتی که دیگر تعجب‌برانگیز نیست و درست همین عادی‌شدن، بزرگ‌ترین آفت است.

ورزش

فقر گلزنی محصول بی‌توجهی به استعدادها

فقر گلزنی محصول بی‌توجهی به استعدادها

حمید درخشان_ کارشناس فوتبال در یادداشتی نوشت: لیگ برتر فوتبال ایران از فقر گلزن رنج می‌برد؛ فقری که ریشه در عوامل متعددی دارد. اول آنکه باشگاه‌ها در زمینه تربیت مهاجمان به‌درستی عمل نمی‌کنند.

ورزش

ورزش نیازمند استراتژی و برنامه

ورزش نیازمند استراتژی و برنامه

عباس صوفی_ نایب رئیس فراکسیون ورزش در یادداشتی نوشت: رؤسای فدراسیون‌ها باید وظایف خود در ورزش را به نحو عالی انجام دهند. وظایف آنها تنها منحصر به اعزام تیم‌های ملی به رقابت‌های بین‌المللی نیست، بلکه استعدادیابی در استان‌ها، رشد و گسترش رشته ورزشی و برگزاری منظم لیگ، کنار موفقیت‌های تیم ملی جزو وظایف رؤسای فدراسیون‌های ورزشی به حساب می‌آید

جهان

به استعدادهای نوظهور اعتماد کنید

«ایران» ضرورت جوانگرایی کاروان اعزامی به بازی‌های آسیایی ناگویا را بررسی می‌کند:

به استعدادهای نوظهور اعتماد کنید

همزمان با طرح موضوع کیفی‌سازی کاروان اعزامی ورزش ایران به بازی‌های آسیایی ناگویا، یکی از راهکارهای کلیدی برای کسب موفقیت در این رقابت‌ها، اعتماد به استعدادهای نوظهور در رشته‌های مختلف ورزشی است.

ورزش