باید ساختار تصمیم‌گیری در استقلال و پرسپولیس تغییر کند

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان تهران در گفت‌و‌گو با «ایران»:

باید ساختار تصمیم‌گیری در استقلال و پرسپولیس تغییر کند

تیم‌های استقلال و پرسپولیس همچنان از نبود ورزشگاه اختصاصی رنج می‌برند؛ معضلی که نه از ضعف فنی، بلکه از ساختار تصمیم‌گیری و مدیریت ریشه می‌گیرد.

ورزش

معضل نبود استادیوم بلای جان آبی و قرمز

معضل نبود استادیوم بلای جان آبی و قرمز

امیر واعظ آشتیانی_ کارشناس مدیریت در یادداشتی نوشت: بحران نداشتن زمین و ورزشگاه مناسب برای برگزاری مسابقات رسمی، سال‌هاست که در فوتبال ایران به یک معضل ساختاری تبدیل شده است.

ورزش

رویافروشی زیر سایه خانه‌به‌دوشی

«ایران» ضعف مدیران استقلال و پرسپولیس در ایجاد زیرساخت استاندارد را بررسی می‌کند؛

رویافروشی زیر سایه خانه‌به‌دوشی

تداوم سریال «خانه‌به‌دوشی» استقلال و پرسپولیس در فصل بیست‌وپنجم، به‌روشنی پرده از یک ضعف ساختاری و مزمن در سطح مدیریت این دو باشگاه برمی‌دارد؛ ضعفی که ریشه آن را باید در بی‌توجهی مزمن به توسعه زیرساخت‌های استاندارد جست‌وجو کرد.

ورزش

مدیریت درست پشت پرده قهرمانی‌

پول خوشبختی نمی‌آورد:

مدیریت درست پشت پرده قهرمانی‌

شاید وقتی هواداران یک تیم با پیشنهاد یک فرد ثروتمند برای خرید باشگاه محبوب خود روبه‌رو می‌شوند، احساس کنند با سرازیر شدن پول به باشگاه خود قطعاً موفق خواهند شد اما تجربه نشان داده وجود پول بدون استراتژی درست نه تنها کمک کننده نبوده و نیست بلکه می‌تواند اوضاع را هم وخیم‌تر کند.

ورزش