درهای شرقی مصلای امام خمینی(ره) بسته شد

درهای شرقی مصلای امام خمینی(ره) بسته شد

با توجه ازدحام جمعیت، درهای شرقی مصلای امام خمینی(ره) تهران بسته شده و زوار برای اتصال اقامۀ نماز بر پیکر امام شهید انقلاب اسلامی و خانوادۀ ایشان باید به درب‌های شمالی مراجعه کنند.

وداعی به وسعت یک ملت/ اقامه آخرین نماز صبح در کنار رهبر شهید

وداعی به وسعت یک ملت/ اقامه آخرین نماز صبح در کنار رهبر شهید

سحرگاه ۱۴ تیرماه، مصلای امام خمینی(ره) تهران میزبان یکی از ماندگارترین صحنه‌های تاریخ معاصر ایران بود؛ جایی که مردم از سراسر کشور آخرین نماز صبح را در جوار پیکر مطهر رهبر شهید اقامه کردند و در فضایی آکنده از اشک، دعا و دلدادگی، خود را برای وداعی تاریخی و اقامه نماز بر پیکر او آماده ساختند.

از خزر تا خورشید

از خزر تا خورشید

مسافر جاده اندوه و حماسه از کرانه‌های سبز مازندران تا اقیانوس بی‌کران تهران و طوفان آرام خراسان، روایت یک گزارش رسمی از آیین تشییع رهبر شهید نیست؛ پنج منزل پیش رو مروری است بر روایت قدم‌های خسته، پوتین‌های خاک‌گرفته و دل‌های بی‌قراری که از فرسنگ‌ها دورتر، راه‌ها را به هم گره می‌زنند.

جامعه

وداعی در قاب اشک و سکوت؛ روایت یک روز از مصلی تهران

وداعی در قاب اشک و سکوت؛ روایت یک روز از مصلی تهران

گاهی روایت یک رویداد، نه از تریبون‌ها و برنامه‌های رسمی، بلکه از ساعت‌هایی آغاز می‌شود که شهر هنوز بیدار نشده است. از نیمه‌شب، خیابان‌های منتهی به محل برگزاری مراسم به‌تدریج شاهد حضور مردمی بود که از نقاط مختلف خود را رسانده بودند. با طلوع خورشید، بر شمار حاضران افزوده شد و تا نیمروز، هم‌زمان با افزایش دمای هوا، روند حضور و برگزاری مراسم بدون وقفه ادامه یافت.