
مسئول پرونده منابع و مرزها در حزبالله لبنان گفت: اگر حملهای نظامی از سوی آمریکا علیه ایران صورت گیرد، به گشوده شدن آتشفشانی در سراسر منطقه منجر خواهد شد.

نخستوزیر قطر با دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران درباره آخرین تحولات و راهحلهای دیپلماتیک برای شرایط منطقه گفتوگو کردند.

سخنگوی وزارت خارجه با بیان این که « ما با یک جنگ ترکیبی مواجه بوده و هستیم» تاکید کرد: توانمندتر از هر زمانی به هرگونه تعرض به ایران پاسخی فراگیر و پشیمان کننده میدهیم.

رئیس جمهور روسیه گفت: از استقلال و حاکمیت کشورهای خاورمیانه حمایت میکنیم. تنها راه خروج از بحرانها، تعهد همه طرفها به قوانین بینالمللی و نیز حمایت از چندقطبی بجای تکقطبیگری است.

نخست وزیر پاکستان طی تماس تلفنی با امیر قطر ضمن بررسی آخرین تحولات امنیتی در منطقه بر لزوم انجام اقدامات صلح جویانه برای کاهش تنشها تاکید کرد.