تبلیغ، کسب و کار من است

اقتصاد اینفلوئنسرها، وقتی زندگی روزمره به ویترین فروش تبدیل می‌شود

تبلیغ، کسب و کار من است

اینفلوئنسرها فقط کالا نمی‌فروشند؛ آنها گاهی تجربه خریدن را می‌فروشند. وقتی بلاگر غذا مقابل دوربین می‌نشیند و با لذت غذای رستورانی را می‌خورد، چیزی بیش از معرفی یک بشقاب غذا اتفاق می‌افتد. او به مخاطب نشان می‌دهد که این غذا چه شکلی است، چه حسی دارد و چرا باید آن را امتحان کرد.

جامعه

مدیریت بیش از ۸۰ درصد کسب و کارهای خانگی و خانواده‌محور با زنان است

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده:

مدیریت بیش از ۸۰ درصد کسب و کارهای خانگی و خانواده‌محور با زنان است

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ‏مدیریت بیش از ۸۰ درصد کسب و کارهای خانگی و خانواده‌محور، با زنان است.

دولت

کسب و کارها با شوک اینترنتی چه می‌کنند؟

حدود ۱۰ میلیون نفر به‌طور مستقیم و غیرمستقیم در حوزه اقتصاد دیجیتال فعالیت می‌کنند

کسب و کارها با شوک اینترنتی چه می‌کنند؟

به‌ گفته وزیر ارتباطات، حدود ۱۰ میلیون نفر به‌طور مستقیم و غیرمستقیم در حوزه اقتصاد دیجیتال اشتغال دارند که دولت در تلاش است تا با استفاده از ظرفیت‌های موجود، آسیب‌ها را کاهش دهد و از کسب‌وکارها حمایت کند که از جمله این حمایت‌ها، ارائه تسهیلات ویژه با اولویت‌بندی شرکت‌های کوچک‌تر و بررسی راهکارهای پایدارسازی شبکه‌های ارتباطی است.

جامعه