
در آستانه انتخابات ایالتی زاکسن-آنهالت، تقریباً تردیدی وجود ندارد که حزب آلترناتیو برای آلمان پیروز انتخابات خواهد شد. آنچه هنوز روشن نیست، میزان آرای این حزب و مهمتر از آن، پیامدهای سیاسی نتیجه انتخابات برای این ایالت و برای کل آلمان است.

آلیس وایدل، یکی از رهبران حزب آلترناتیو برای آلمان (آفدی)، اعلام کرد این حزب در صورت ورود به دولت فدرال، برای خروج آلمان از منطقه یورو و حوزه شنگن، بستن مرزهای کشور و تشدید سیاستهای مهاجرتی تلاش خواهد کرد.

تارنمای رادیو آلمان خبر داد که فردریش مرتس نتوانست آرای لازم مجلس برای تصدی سمت دهمین صدراعظم آلمان را بهدست آورد.

آلمان در حال انتخاب صدراعظم جدیدی است. رهبر فعلی این کشور در آستانه ترک قدرت است، اما حزب او احتمالاً بهصورتی کمرنگتر به فعالیت خود ادامه خواهد داد.