ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور در موسسه فرهنگی مطبوعاتی ایران، با خبرنگاران درباره توسعه اینترنت روستایی، کسب و کارهای روستایی بر بستر پلتفرم ها، فراهم کردن زیرساخت آموزش هوشمند در مدارس و...گفت و گو کرد.
محمدرضا موالیزاده استاندار خوزستان با حضور در مؤسسه فرهنگی مطبوعاتی ایران، از بخشهای مختلف آن بازدید کرد.
دیر قانون النهر در جنوب لبنان، امروز شاهد وداعی تاریخی بود؛ بدرقه شهید هاشم صفیالدین، از فرماندهان ارشد حزبالله، که با حضور گسترده مردم و شخصیتهای سیاسی برگزار شد. اشکها، شعارها و پرچمهایی که در این بدرقه تاریخی برافراشته شد، تصویری ماندگار از شکوه مقاومت را رقم زد. دوربین خبرنگار اعزامی ”ایران”، لحظات ناب این وداع را روایت میکند. از مراسم تشییع شهید هاشم صفی الدین
دکتر سیدرضا صالحیامیری، وزیر میراث فرهنگی و گردشگری ، صبح دوشنبه ۲۹ بهمن با حضور در موسسه فرهنگی مطبوعاتی ایران ضمن بازدید از بخشهای مختلف، با خبرنگاران و مدیران این مجموعه صمیمانه به گفتگو نشست.
فرزانه صادق، وزیرراه و شهرسازی با حضور در موسسه فرهنگی- مطبوعاتی ایران به گفتوگوی تفصیلی با خبرنگار حوزه راه و شهرسازی روزنامه ایران پرداخت وضمن بیان جزئیاتی در خصوص طرح نهضت ملی مسکن و تامین مسکن محرومان، درباره مهمترین پروژههای این وزارتخانه در حوزه زیرساختهای حمل و نقل توضیح داد.
حسامالدین برومند سردبیر سابق روزنامه ایران
علی نادری مدیرعامل سابق خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران
داوود محمدی سردبیری «ایران» را از اسفند ۱۳۹۴ تا اسفند ماه سال ۱۳۹۶ بر عهده داشت.
محمد نوری روزنامهنگار و سردبیر سابق «ایران»
محمد آقازاده خالق صفحه پرمخاطب «آینه» در «ایران» است، این صفحه آنقدر مورد استقبال قرار گرفت که مدیرعامل وقت «ایران»، آن را کمک بزرگی در مطرح شدن روزنامه میان مردم میدانست.
او پدرحادثه نویسی است و استاد بسیاری از استخوان خرد کردههای روزنامه نگاری ایران. نام محمد بلوری با حوادث عجین شده است.درسال ۱۳۳۶با ورود به روزنامه کیهان، دریچه جدیدی به روی مطبوعات ایران گشوده شد.
اول بهمن سال ۱۳۷۳ وقتی روزنامهای با نام وزین «ایران» قدم به عرصه مطبوعات گذاشت، تلاش داشت تا یک سر و گردن از روزنامههایی که در آن دوران فعالیت میکردند، بالاتر باشد و با اقتدار و استقلال فقط پاسخ نیازهای مردم را از مسئولان طلب کند و منصفانه هم نگاه کنیم در این راه پیشقدم و سردمدار بود.
حسن روزی طلب مدیرمسئول سابق روزنامه ایران
روزنامه «ایران» پس از ۳۰ سال انتشار امروز به ایستگاه شماره ۸۶۵۸ رسید. این اتفاق در شرایطی است که برخی از روزنامهها به دلایل مختلف حتی برای انتشار منظم خود دچار بلاتکلیفی و سردرگمی هستند.
کاوه اشتهاردی، جزو جوانترین مدیران مسئول مؤسسه ایران بود. او از سال ۸۵ تا ۹۰ مدیر مسئولی روزنامه ایران را برعهده داشت و گامهای مهمی هم برای بهبود وضعیت این رسانه برداشت.
روایت روزنامه ایران در دوران اصلاحات حکایت کسانی است که در کنار هم تلاش کردند تا نام روزنامه ایران در میان رسانهها پرآوازه شود. روزهایی که روزنامه ایران در بالاترین تیراژ چاپی قرار داشت و همه مؤسسه در کنار تحریریه تلاش کردند تا «ایران» برای ایران باشد.
روز هر کسی ممکن است به طور خاصی شروع شود اما صبح بسیاری از نابینایان در گوشه و کنار کشور سالها با زنگ پستچی آغاز شد؛ زنگی که برای آنها روزنامه به ارمغان میآورد.
صبح یکی از روزهای بهمن ماه دهه هفتاد فریدونوردینژاد مدیر عامل وقت مؤسسه فرهنگی مطبوعاتی ایران در نمایشگاهی که در لابی مؤسسه برگزار شده بود به درخواست یک فرد نابینا جواب مثبت میدهد و جرقه یک حرکت بزرگ فرهنگی برای نابینایان زده میشود.
در راه اندازی و آغاز به کار موسسه فرهنگی مطبوعاتی «ایران» اساتید رسانه نقش پررنگی را برعهده داشتند و به تعبیری سنگ بنای اول روزنامه ای که امروز ۳۰ سال قدمت دارد، با همت والای ایشان گذاشته شد.