عارف: بخشنامه‌های ستاد تشییع رهبر شهید در حکم مصوبات دولت است

عارف: بخشنامه‌های ستاد تشییع رهبر شهید در حکم مصوبات دولت است

معاون اول رئیس‌جمهوری و رئیس ستاد تشییع رهبر شهید بر لزوم همکاری کامل دستگاه‌های اجرایی با ستاد تشییع تأکید کرد و گفت: تمامی بخشنامه‌ها و ابلاغیه‌های ستاد باید در حکم بخشنامه‌های دولت تلقی و به‌صورت کامل اجرا شوند.

دولت

زمان برگزاری امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم تغییر کرد

در پی برگزاری آیین وداع، تشییع و تدفین قائدشهید امت اسلامی

زمان برگزاری امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم تغییر کرد

مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی در پی برگزاری آیین وداع، تشییع و تدفین قائدشهید امت اسلامی، اطلاعیه‌ای در خصوص تغییر زمان برگزاری امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم صادر کرد.

جامعه

تشییع و وداع با رهبر شهید(۱)

تشییع و وداع با رهبر شهید(۱)

پس از شهادت مظلومانه و البته حماسی و موج‌آفرین رهبر معظم انقلاب اسلامی در حمله ددمنشانه و تروریستی دشمنان صهیونیستی و آمریکایی در آغازین لحظات جنگ رمضان علیه ایران عزیز، موضوع برگزاری مراسم تشییع و وداع با پیکر مطهر ایشان در دستور کار بیت معظم‌له، دولت جمهوری اسلامی و نیز نهادهای انقلابی ذی‌ربط قرار گرفت.

دولت

مراسم وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید بعد از دهه‌ اول محرم برگزار خواهد شد

ستاد بزرگداشت عروج خونین امام شهید اعلام کرد

مراسم وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید بعد از دهه‌ اول محرم برگزار خواهد شد

ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای‌ قدّس‌الله‌نفسه‌الزکیه در اطلاعیه شماره ۲ خود اعلام کرد: مراسم وداع، تشییع و تدفین آن یگانه‌ی دوران بعد از دهه‌ی اول محرم و هماهنگی‌های نهایی دستگاه‌های مسئول و گروه‌های مردمی برای خدمت‌رسانی شایسته به مردم عزیز عزادار برگزار خواهد شد.

سیاست