برتری از دست رفته

تحلیل «فارن پالیسی» از سفر رئیس‌جمهوری آمریکا به پکن

برتری از دست رفته

جیمز پالمر، معاون سردبیر نشریه «فارن پالیسی»، در مقاله‌ای به بازتاب سفر اخیر دونالد ترامپ در رسانه‌های چین می‌پردازد. او می‌نویسد که در روز ورود ترامپ، رسانه‌های اصلی چین این سفر را به حاشیه بردند؛ «چاینا دیلی» صفحه اول را به دیدار شی جین‌پینگ با رئیس‌جمهوری تاجیکستان اختصاص داد، «پیپلز دیلی» خبر را به صفحات داخلی منتقل کرد و «شین‌ون لیانبو» نیز تنها چند ثانیه به این دیدار پرداخت و آن را در میان اخبار داخلی و برنامه‌های اقتصادی در جایگاهی فرعی قرار داد.

جهان

هشدار پکن به آمریکا درباره تایوان

هشدار پکن به آمریکا درباره تایوان

چین در آستانه سفر رئیس جمهور آمریکا به خاکش هشدار داد با هر شکل از روابط نظامی بین ایالات متحده و تایوان شدیدا مخالف بوده و مساله تایوان صرفا یک مساله داخلی پکن است.

جهان

ترامپ ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت ماه به چین می‌رود

کاخ سفید:

ترامپ ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت ماه به چین می‌رود

کاخ سفید همزمان با تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران اعلام کرد که دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور در روزهای ۱۴ و ۱۵ مه ۲۰۲۶ (۲۴ و ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵) به چین سفر خواهد کرد.

جهان