شروط ایران برای بازشدن تنگه هرمز مشخص است، کوتاه نمی‌آییم

وزیر امور خارجه:

شروط ایران برای بازشدن تنگه هرمز مشخص است، کوتاه نمی‌آییم

وزارت امور خارجه با تشريح راي‌هاي ديپلماتيك ايران در حاشيه عمومي سازمان ملل گفت: شروط جمهوري اسلامي ايران براي بازگشايي مجمع هرمز و پيشرفت تشخيص است و سپس حركت رو به جلو در اين زمينه، منوط به تحقق اين شروط خواهد بود.

دولت

عراقچی: خط اصلی دیدارها بیان شروط برای باز شدن تنگه هرمز بود

در گفت وگو با خبرنگاران ایرانی در نیویورک؛

عراقچی: خط اصلی دیدارها بیان شروط برای باز شدن تنگه هرمز بود

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در تشریح برنامه ها در حاشیه هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل با اشاره به این که خط اصلی تمام دیدارها در نیویورک بیان شروط ما براساس تعیین شورای امنیت ملی برای بازشدن تنگه هرمز بوده است، به ایرنا گفت که هیچ کس نمی تواند جمهوری اسلامی را متهم کند که مسیر دیپلماتیک را امتحان نکرده است.

دولت

در حال تلاش برای مهار بحران و ایجاد شرایط برای مذاکرات هستیم

سخنگوی وزارت خارجه قطر:

در حال تلاش برای مهار بحران و ایجاد شرایط برای مذاکرات هستیم

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر با بیان اینکه «نمی‌خواهیم درگیری را متوقف کنیم و پس از چند ماه به آن برگردیم»، مدعی شد، در حال تلاش برای مهار بحران و ایجاد شرایط برای مذاکرات هستیم که به یک راه‌حل پایدار منجر شود.

سیاست

غریب‌آبادی: ما در اجرای تعهدات پیش‌دستی نمی‌کنیم

غریب‌آبادی: ما در اجرای تعهدات پیش‌دستی نمی‌کنیم

معاون وزیر امور خارجه گفت: «ایران از طریق تفاهم با عمان آمادگی‌های لازم را ایجاد کرده است، اما این ما نیستیم که در اجرای تعهدات مربوط به گشودن تنگه هرمز پیش‌دستی کنیم؛ بلکه این آمریکا است که تعهدات خود را متوقف کرده و از مفاد آن خارج شده است. واشنگتن باید به این تعهدات بازگردد و ما اقدامات لازمی را که باید از سوی آمریکا انجام شود کاملاً شفاف کرده‌ایم.»

دولت

ادعای ترامپ و روبیو درباره بازگشایی تنگه هرمز

ادعای ترامپ و روبیو درباره بازگشایی تنگه هرمز

«مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا در اظهاراتی ادعا کرد در مذاکرات برای بازگشایی تنگه هرمز پیشرفت‌هایی حاصل شده اما هنوز توافق نهایی به دست نیامده است. همچنین دونالد ترامپ با انتشار پستی جدید مدعی شد که توافق در مرحله نهایی شده است.

جهان