
جنبش حماس ادعای روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت درباره قطع تماسها یا توقف مذاکرات مربوط به تبادل اسرا را تکذیب کرد.

جنبش حماس عربها و مسلمانان را به یک اقدام فوری برای توقف جنگ غزه فراخواند.

گردان های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس عصر امروز پنجشنبه شهر تل آویو در سرزمین های اشغالی را هدف حمله موشکی قرار داد.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در بیانیهای خواستار افزایش فعالیتهای همبستگی با مردم فلسطین در محکومیت از سرگیری تجاوزهای اشغالگران و جنگ نسل کشی علیه مردم غزه شد.

سرپرست نمایندگی آمریکا در سازمان ملل در راستای حمایت واشنگتن از اسرائیل، در توجیه دور جدید حملات تل آویو به نوار غزه، توپ را به زمین حماس انداخت و این گروه را مقصر از سرگیری درگیری ها دانست.

سخنگوی جنبش حماس با اشاره به هماهنگی قبلی رژیم صهیونیستی با آمریکا برای از سرگیری تجاوز نظامی به نوار غزه تاکید کرد که این امر مشارکت آمریکا در جنایات علیه ملت فلسطین را ثابت می کند.

به دنبال حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، پنج عضو ارشد حماس به شهادت رسیدند.

سخنگوی حماس پس از سخنان استیو ویتکاف فرستاده آمریکا به خاورمیانه که گفت پاسخ حماس به پیشنهادات ما غیرقابل قبول است و آن ها را نصیحت می کنم که عاقلانه تر رفتار کنند، تاکید کرد: این تهدیدات تنها منجر به پیچیده تر شدن امور می شود.

یک رسانه صهیونیستی با اشاره به اینکه تهدیدات دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی منجر به هیچ تغییراتی نشده است، نوشت: که کنترل جنبش حماس بر نوار غزه روز به روز تقویت می شود.

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) ضمن استقبال از پیشنهادات واسطه ها برای توافق آتش بس در نوار غزه گفت که توپ اکنون در زمین رژیم اشغالگر است.

سخنگوی جنبش حماس، تأکید کرد که این جنبش با اعلام آمادگی برای آزادی ”عیدان الکساندر”، نظامی اسرائیلی دارای تابعیت آمریکایی، گام مثبتی برداشته است.

جنبش حماس اعلام کرد که روز گذشته پیشنهادی از سوی میانجیگران برای ادامه مذاکرات دریافت کرده و با مسئولیتپذیری و رویکردی مثبت با آن برخورد کرده است.

یک رسانه صهیونیست با اشاره به اینکه این رژیم از رفتار آمریکایی ها راضی نیست افزود که درصورت تفاهم ترامپ با جنبش حماس، نتانیاهو امکان مخالفت با این تفاهم را نخواهد داشت.

حازم قاسم سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) شنبه شب اعلام کرد که حماس سه شرط اساسی شامل اجرای تبادل اسرا، خروج کامل نیروهای اشغالگر از غزه و تعهد رژیم صهیونیستی به عدم ازسرگیری جنگ را برای ادامه مذاکرات تعیین کرده است.

رئیس بیمارستان های صحرایی وزارت بهداشت فلسطین از کمبود شدید دارو و سوخت مورد نیاز بیمارستانها خبر داد و خواستار اقدام فوری جامعه جهانی شد.

حماس تاکید کرد که تجاوزات اشغالگران علیه مساجد کرانه باختری در رمضان، تشدید جنگ دینی است و ملت ما در برابر هتک حرمت مقدساتش سکوت نخواهد کرد.

رژیم صهیونیستی از پذیرش طرح کشورهای عربی برای بازسازی غزه با همکاری همه گروههای فلسطینی از جمله جنبش حماس و فتح امتناع کرد.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در بیانیهای مهمترین موارد نقض توافق آتشبس توسط اشغالگران را اعلام کرد.

یکی از اعضای ارشد جنبش حماس با توجه به تعلل «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در زمینه اجرای مراحل توافق آتش بس، گفت که جان اسیران اسرائیلی با توجه به مجروح بودن برخی از آنها، در خطر است.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) تاکید کرد که ممانعت از ورود کمک ها به نوار غزه جنایت جنگی و نقض توافق آتش بس است.