
سخنگوی وزارت امور خارجه با اعلام خبر سفر هیئت دیپلماتیک ایران به سوئیس توضیح داد: «این سفر در واقع سفری است برای مطالبه کردن ایفای تعهدات طرف مقابل. بررسی یادداشت تفاهم بسیار روشن است. مذاکرات برای توافق نهایی زمانی شروع میشود که اجرای تعهدات وفق بندهای ۱، ۴، ۵، ۱۰ و ۱۱ آغاز شود و ادامه پیدا کند. متأسفانه ما شاهد آن وضعیت نیستیم؛ لذا در این سفر و در این مذاکرات قرار است ما در مورد اجرای تعهدات طرف مقابل مطالبهگری داشته باشیم.»

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره مرحله بعدی مذاکرات برای تدوین توافق نهایی گفت: رایزنیهای لازم از طریق میانجیگرها برای این منظور در حال انجام است و در صورت فراهمشدن شرایط لازم برای شروع مذاکرات، اطلاعرسانی خواهد شد.

محمد اسحاق دار ؛ وزیر خارجه پاکستان گفت: دلیل لغو نشست سوئیس مشغول بودن برخی مقامات ایرانی به مراسم محرم است و هیچ مانعی برای آغاز مذاکرات وجود ندارد.