
سیدمحمد خاتمی در جمع مشاوران خود تاکید کرد: اکثریت مردم با گرایش های مختلف از دخالت و به خصوص تجاوز خارجی خشمگین و در عینحال نگران از آینده و خواستار رفع مخاصمات برای رهانیدن کشور از مشکلات عدیده هستند. اینک بیش و پیش از هر چیز مردم و بخصوص نظام حکمرانی باید به صلاح ایران و ملت با همه تفاوت ها و تنوعهایش بیندیشند و مراقب باشند که فرصت های ارزنده توافق از دست نرود و خدای ناخواسته به تهدید مبدل نشود.

اگر آنچنان بلیغ و صریح، بر گفت و نوشت خاطرات تأکید نمیکرد، دست و دلی برای روایت کردن این خاطرات نداشتم. آن فرزانه بیهمتا، همیشه دفتر و کتاب و قلم را میستود، حدیث گفتن و ذکر جمیل کردن را دوست میداشت و بزمآرای خاطرهگویان و خاطرهنگاران انقلاب بود.

خودروی حامل پیکر مطهر قائد شهید به دلیل ازدحام بسیار زیاد جمعیت در کربلا هنوز مسیر زیادی را طی نکرده است.


رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان گیلان از هماستانیهایی که قصد سفر به تهران برای شرکت در مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر امام شهید را دارند، خواست پیش از حرکت، از محدودیتهای ترافیکی پایتخت آگاه شوند.

وزیر خارجه پیشین در یادداشتی نوشت: «یاد رهبر شهید با شناخت دقیق و استمرار همان اندیشهای ماندگار خواهد شد که امنیت، عزت و استقلال ایران را حاصل اتکای همزمان به مردم، خرد، ایمان و همه مؤلفههای قدرت ملی میدانست.»

پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی برای برگزاری مراسم وداع و ادای احترام وارد مصلی امام خمینی تهران شد.