علاوه بر تهران، خدمات مراکز تعویض پلاک و تمدید خودکار وکالتنامهها شامل استانهای البرز و کرمانشاه نیز شد.
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: به دلیل حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به ایران و ایجاد شرایط اضطراری در تهران، مراکز تعویض پلاک این شهر به ناچار فعالیت خود را متوقف کردهاند.
رئیس شمارهگذاری پلیس راهور فراجا گفت: بهروزرسانی آدرس محل سکونت در سامانه ملی املاک و اسکان، پیششرط لازم برای ارائه بسیاری از خدمات پلیس، از جمله شمارهگذاری خودرو و صدور گواهینامه است.
رئیس شمارهگذاری پلیس راهور فراجا با اعلام افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک و افزایش ظرفیت پذیرش خودروها در ایام پایانی سال، گفت: با توجه به افزایش تقاضا در روزهای پایانی سال و برای تسهیل خدمت رسانی به شهروندان، ساعت کاری تمامی مراکز تعویض پلاک کشور ۲ ساعت افزایش یافته است.