وضعیت منطقه منحصرا نتیجه تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل است

عراقچی در دیدار نخست وزیر قطر:

وضعیت منطقه منحصرا نتیجه تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل است

شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر که برای رایزنی با مقام‌های ارشد کشورمان درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه به تهران سفر کرده است، بعد از ظهر امروز پنج‌شنبه با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار و گفتگو کرد.

دولت

پیام قدردانی عراقچی از رئیس جمهور

در پی انتخاب وزارت امور خارجه به‌عنوان «دستگاه برگزیده» جشنواره «شهید رجایی» مطرح شد؛

پیام قدردانی عراقچی از رئیس جمهور

وزیر امور خارجه، در پی انتخاب وزارت امور خارجه به‌عنوان «دستگاه برگزیده» بخش «یاور فتح» بیست‌ویکمین دوره جشنواره شهید رجایی، با صدور پیامی خطاب به رئیس‌جمهور، از حمایت و اعتماد وی و دولت به مجموعه وزارت امور خارجه قدردانی کرد.

دولت

فیلم/ عراقچی: مصاحبه‌های من را هیچ‌کدام صداوسیما پخش نکرد

فیلم/ عراقچی: مصاحبه‌های من را هیچ‌کدام صداوسیما پخش نکرد

وزیر امور خارجه گفت: من با فاکس‌نیوز، سی‌ان‌ان و رسانه‌های مختلف صحبت کردم و شمشیر زدم؛ گفتم شب صداوسیما نشان می‌دهد و می‌گوید باریکلا وزارت خارجه چگونه صحبت کرده؛ اصلا انگار نه انگار.فقط یکی دو جمله را که برایشان جذاب بود زیرنویس کردند و تمام.

چندرسانه‌ای