مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از برنامههای این سازمان برای بهبود کیفیت و ایمنی محصولات غذایی در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: حدود هزار و ۲۰۰ مجوز برای تولید فرآوردههای غذایی در سال ۱۴۰۳ صادر شد.
سازمان غذا و دارو از تصویب و ابلاغ تعرفه خدمات دارویی سال ۱۴۰۴ خبر داد.
سازمان هدفمندسازی یارانهها با ابلاغ و تخصیص سازمان برنامه و بودجه ۵۴ هزار میلیارد ریال یارانه دارو و شیرخشک بابت طرح دارویار را طبق اعلام سازمانهای بیمهگر شامل بیمه سلامت، تامین اجتماعی و بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح به حساب ذینفعان نهایی واریز کرد.
سرپرست دفتر بازرسی، عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان غذا و دارو از استمرار نظارتهای دقیق بر زنجیره تأمین دارو و همچنین نظارتهای شبانهروزی بر داروخانهها در نوروز خبر داد.
سرپرست دفتر بازرسی، عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان غذا و دارو از استمرار نظارتهای دقیق بر زنجیره تأمین دارو خبر داد و گفت: در آخرین بازرسیهای انجامشده، ۴۵ هزار و ۳۶۹ داروخانه مورد پایش قرار گرفته که از این مجموع سه هزار و ۲۲۱ داروخانه متخلف شناسایی شده است.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو با تأکید بر رعایت نکات ایمنی هنگام استفاده از مواد شوینده و شیمیایی، توصیههایی را برای جلوگیری از مسمومیت و آسیبهای ناشی از این فرآوردهها ارائه کرد.
مدیر کل فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، نسبت به احتمال آلودگی آجیلهای نامرغوب به سم آفلاتوکسین هشدار داد و گفت: این سم قارچی میتواند منجر به مشکلات جدی کبدی شود.
سرپرست اداره کل امور فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو از تأمین بیش از ۷ میلیون قوطی شیر خشک معمولی و رژیمی در کشور خبر داد و این میزان تامین در ماه را رکوردی تازه عنوان کرد.
مدیرکل فرآوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو نسبت به خطرات ترکیب مواد شوینده قوی، بهویژه جوهر نمک و وایتکس، هشدار داد و گفت: این ترکیب میتواند گازهای سمی خطرناکی تولید کند که برای سلامت انسان و محیطزیست زیانآور است.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، نسبت به احتمال جایگزینی خلال باقلا به جای خلال پسته هشدار داد.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت که نحوه فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ تحت نظارت کامل این سازمان و در چارچوب ضوابط و مقررات جدید، اجرا خواهد شد.
سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان غذا و دارو گفت: بیشترین تخلفات ثبتشده در آخرین گزارشهای اخذ شده امسال، مربوط به تجهیزات پزشکی و فرآوردههای غذایی بوده و اقدامات قانونی برای برخورد با متخلفان در حال اجرا است.
سرپرست دفتر پایش و نظارت بر مصرف فرآوردههای سلامت سازمان غذا و دارو گفت: طبق بررسیها بیش از نیمی از بیماران در ماه رمضان بهصورت خودسرانه مصرف داروهای خود را تغییر میدهند که این تغییرات، از قطع کامل درمان تا تغییر ساعت مصرف، میتواند سلامت بیماران را به خطر بیندازد.
سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان غذا و دارو گفت: شهروندان میتوانند از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ گرانفروشی در خرید تجهیزات پزشکی، فرآوردههای آرایشی، غذایی و محصولات تقلبی را اعلام کنند.
رئیس سازمان غذا و دارو از تغییر در نحوه تخصیص یارانه دارو خبر داد و گفت: از این پس، یارانه دارو برای دسترسی بیماران و جلوگیری از مشکلات ناشی از عدم پرداخت مطالبات داروخانهها از سوی بیمهها مستقیم در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفت.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر تشدید نظارت بر سلامت مواد غذایی عرضه شده در ماه رمضان تاکید کرد.
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو از تثبیت بودجه ۳.۵ میلیارد دلاری دارو خبر داد گفت: این اقدام به تأمین پایدار دارو در کشور کمک خواهد کرد و یارانه دارو به طور مستقیم به وزارت بهداشت اختصاص مییابد.
سازمان غذا و دارو، در ارتباط با مصاحبه شهرام غفاری - معاون درمان سازمان تامین اجتماعی با ایسنا که از «افزایش قیمت بیش از ۴۰۰ قلم دارو» خبر داده، با ارسال جوابیهای، توضیح داد.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات سازمان غذا و دارو، با اشاره به اصلاحات جدید در آییننامه فروش اینترنتی دارو، گفت: هدف از این اصلاحات، حفظ حریم خصوصی بیماران و تسهیل فرآیند ارائه خدمات دارویی از طریق سکوهای اینترنتی است.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: واردات محصولات غذایی بدون استعلام بهداشتی، تهدیدی برای سلامت جامعه است.