نماینده دائم روسیه در سازمان ملل با هشدار نسبت به پیامدهای حملات رژیم صهیونیستی به ایران، خطاب به جامعه بینالمللی خواستار ارائه ارزیابی حقوقی و سیاسی بدون ابهامی در مورد اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل شد.
به دنبال تجاوز رژیم صهیونیستی به تأسیسات هستهای و اهداف نظامی در ایران، شماری از قانونگذاران آمریکایی از هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات با ابراز نگرانی نسبت به تشدید تنشها در خاورمیانه، از دولت ترامپ خواستند از گسترش درگیری و ورود ایالات متحده به جنگ خودداری کند.
یک کارشناس مسائل امنیتی عراقی به حمایت همه جانبه غربی ها از رژیم صهیونیستی در حمله به جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و از غافلگیری های تهران برای تلآویو سخن گفت.
به گفته منابع آگاه، ترامپ به نخستوزیر رژیم صهیونیستی گفت که هنوز میخواهد بحران ایران را با مذاکره حل کند، نه با بمباران. ترامپ تاکید کرد که هنوز به توافق با ایران امید دارد.
روزنامه هاآرتص جزئیاتی از تماس تلفنی نخست وزیر رژیم صهیونیستی و رئیسجمهور آمریکا فاش کرد.
یک نشریه آمریکایی با اشاره به خواست رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران نوشت: «ایران ضعیف نیست و جنگ علیه ایران آسان نخواهد بود. نباید با این کشور درگیر شد. راهکار واقعبینانهتر، دستیابی به توافقی هستهای مبتنی بر سازش متقابل، نظارت بینالمللی و رفع تحریمهاست.»
مدیراجرایی لابی صهیونیست در تایمز اسرائیل نوشت: تنها راه نابودی تأسیسات هستهای ایران حمله سنگین و طولانی به این کشور است؛ اما رژیم صهیونیستی و آمریکا نمیتوانند به ایران حمله کنند. اسرائیل باید از فرصت بازگشت ترامپ به مسیر دیپلماسی برای مذاکره با ایران استفاده کند و به آمریکاییها برای دستیابی به توافق خوب کمک کند.
فرمانده نیروی زمینی سپاه در بوکان گفت: هر حرکتی که به قصد ناامن کردن ایران اسلامی و مناطق پیرامونی کشور باشد، پاسخ قاطع در پی خواهد داشت.
نخستوزیر و وزیر خارجه قطر در مصاحبه با تاکر کارلسون درباره احتمال حمله هوایی به تأسیسات هستهای ایران هشدار داد و تأکید کرد: ”اگر چنین اتفاقی بیفتد، تنها آغاز جنگی خواهد بود که در سراسر منطقه گسترش خواهد یافت. آیا میتوان انتظار داشت کشوری مورد حمله قرار بگیرد و ساکت بماند؟ قطعاً واکنشی وجود خواهد داشت و این واکنشها در منطقه خواهد بود.