دربی که در تهران برگزار نشود، دربی نیست

منصور رشیدی، دروازه بان پیشین استقلال در گفت‌و‌گو با «ایران»:

دربی که در تهران برگزار نشود، دربی نیست

منصور رشیدی تنها دروازه‌بان تاریخ فوتبال آسیاست که با بسته نگه داشتن دروازه‌اش در تمامی بازی‌های جام ملت‌های آسیا، قهرمان این بازی‌ها شده است.

ورزش

امیدوارم بازیکنان جوان ستاره دربی باشند

دروازه‌بان پیشین استقلال و پرسپولیس در گفت‌و‌گو با «ایران»:

امیدوارم بازیکنان جوان ستاره دربی باشند

دربی استقلال و پرسپولیس برای سال‌ها یکی از مهم‌ترین و جذاب‌ترین مسابقات فوتبال ایران بوده است؛ دیداری که علاوه بر حساسیت نتیجه، با خاطرات و هیجان هواداران دو تیم گره خورده است.

ورزش

قراردادهای نجومی بلای جان دربی شده است

غلام فتح آبادی، بازیکن پیشین پرسپولیس در گفت‌و‌گو با «ایران»:

قراردادهای نجومی بلای جان دربی شده است

دربی، برای خیلی‌ها یک مسابقه معمولی نیست؛ حتی برای آنهایی که سال‌ها در متن این رقابت بزرگ حضور داشته‌اند. دربی برای هواداران هیجان دیگری دارد و برای دربی‌بازان نام‌آشنا، خاطراتی که با پیراهن دو تیم ساخته‌اند، این مسابقه را به تجربه‌ای ویژه تبدیل می‌کند.

ورزش

شطرنج تاکتیکی در نقش جهان

«ایران» چالش‌های فنی استقلال و پرسپولیس در آستانه دربی پایتخت را بررسی می‌کند

شطرنج تاکتیکی در نقش جهان

حتی زمانی که دربی پایتخت از کیفیت لازم برخوردار نیست، باز هم جنجال‌ها و جذابیت‌های یک دربی بزرگ را با خود دارد؛ از این رو نمی‌توان بی‌تفاوت از کنار این مسابقه عبور کرد.

ورزش

دوئل قرمز و آبی هیجان مضاعفی به فوتبال می دهد

حمید درخشان، کارشناس فوتبال در گفت‌و‌گو با «ایران»:

دوئل قرمز و آبی هیجان مضاعفی به فوتبال می دهد

دربی ۱۰۷ در شرایطی برگزار می‌شود که بازگشت تماشاگران به ورزشگاه می‌تواند حال‌ و هوای متفاوتی به این مسابقه بدهد. انتقال بازی به اصفهان و میزبانی نقش جهان، در کنار حضور سی‌و‌پنج هزار هوادار، از مهم‌ترین ویژگی‌های این دربی است؛ مسابقه‌ای که می‌تواند علاوه بر جذابیت فوتبالی، برای ساعاتی شور و نشاط را برای علاقه‌مندان دوچندان کند.

ورزش