
آیین رونمایی از کتاب «تولید پروپیلن (PDH)، کاربرد و زنجیره ارزش» تألیف دکتر امیر اکبری، مدیرعامل پتروشیمی جم، و دکتر مهدی شنبدی، با حضور جمعی از مدیران صنعت پتروشیمی، مسئولان حوزه انرژی، نمایندگان مجلس و فعالان دانشگاهی برگزار شد؛ رویدادی که در آن، ضرورت توسعه محصولات با ارزش افزوده بالاتر، کاهش وابستگی به واردات، تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و بهرهگیری از دانش فنی برای ارتقای جایگاه ایران در زنجیره ارزش جهانی پتروشیمی مورد تأکید قرار گرفت.

سید مصطفی محقق داماد، مجتهد، فیلسوف و حقوقدان که داماد خانواده لاریجانی است و بیش از همه با شهید لاریجانی آشنایی دارد، درباره ایشان گفت: «زندگی شهید لاریجانی پیش از اینکه یک واقعه تاریخی باشد، یک پرسش فلسفی است، پرسشی از معنای حقیقت، از رابطه یک فرد، از معنای مسئولیت و خیر عمومی سؤال میکند.

همزمان با نودوهشتمین سال تأسیس بانک ملی ایران، از کتاب «میراث معماری بانک ملی ایران» رونمایی شد؛ اثری که روایتگر تاریخ، هنر و هویت معماری بناهای این بانک در بستر تحولات معاصر ایران است.